Нова емисия спорт и икономическо предаване стартират по MSAT

Спорт, Искрен Пецов, филмови премиери и ново предаване стартират по MSAT

“Музикалнот шоу на…Искрен Пецов” ще диктува музикалната мода в ефира на MSAT до края на месец март. Популярният певец е готов с първите си две издания на “Музикалното шоу”, в което ще представи новини за Аксиния, Лилана, Андреа, група 032 и други. Зрителите на MSAT ще видят и премиерата на новия клип на Искрен Пецов – “Ескалатор”, в който участват популярни български манекенки.

Емисия “Спорт” – от 22 март с въвеждането на новите изменения в програмната схема на телевизията се въвежда следобедна емисия “Спорт”. Тя ще се излъчва всеки делничен ден от 17.20 часа с продължителност десет минути. Водещ на емисията ще бъде популярната спортна журналистка Рени Новкова.

“Перпетуум Мобиле” – новото икономическо предаване в ефира на MSAT. Предаването е продукция на “Студио N&I video” и ще се излъчва всеки петък от 17.30 часа.

Първите теми в него ще бъдат свързани с това дали е благоприятен бизнес климатът у нас за инвестиране и в кои сфери.

Има ли ниша, в която държавните предприятия са си отвоювали като запазена от конкурентите територия, можем ли да говорим за семеен бизнес в България.

Как, когато големи чужди компании се отказват от инвестиции у нас, родният бизнес решава да вземе съдбата си в свои ръце.

Обект на предаването ще бъдат не само представителите на данъчните, финансовите, общинските власти и инвестиционни посредници и банките, но преди всичко ще запознава зрителите с различните фирми и личности от бизнеса.

Шест филмови премиери – “Преследвани” в четвъртък 25 март от 23.10 ч. “Точка на замръзване” на 26 март от 19.45 ч. ,както и “Ванилия и шоколад” в петък 26 март от 23.15 ч., “Понтормо” в събота 27 март от 19.45 ч. и от 22.30 “На зазоряване”. В неделя 28 март от 19.45 MSAT представя “Ефрейтор, готин пич”.