Нова година на площада във Варна с Рафи и Людмила Йовчева

Рафи и Людмила Йовчева – мама Люси ще забавляват варненци в новогодишната нощ. Ангел и Моисей, Сани Алекса и Богомил ще посрещнат 2014 година на централния площад в Бургас. X Factor финалистите пеят във варненски мол.

Рафи – „Не Ме Разбра” и Сани Алекса – „Зная Как” с участието на рапъра F.O. оглавиха класациите за българска музика.

Един от най-успешните млади изпълнители в България Рафи Бохосян ще се изяви и в танцово шоу в Музикалния театър.

В нощта на 31 декември варненската публика ще има възможността да се забавлява на площад „Независимост” със специална новогодишна програма подготвена от победителя в няколко формата Рафи Бохосян и любимката на публиката от втория сезон на X Factor – Людмила Йовчева или както единодушно я нарече журито – Мама Люси. На сцената във Варна Рафи и танцьорите от Skywalkers ще изпълнят специално подготвена селекция от песни и нова хореография, както и съвсем новия сингъл „Не Ме Разбра”, който вече трета седмица е номер едно в официалната еърплей класация за български песни – Топ 100 BG songs. В следващите дни публиката в София и Смолян ще може да види Рафи и в съвсем необичайна роля, като участник в танцовия спектакъл „8”. Постановката ще се играе на сцената на Модерния театър на 18-ти декември от 19:00ч., а на 28 декември шоуто ще гостува и на сцената на Родопския драматичен театър в гр. Смолян. На 25 декември Рафи ще вземе участие и в благотворителния концерт „Българската коледа”, под патронажа на Президентството на Република България.

Минути преди настъпването на новата 2014 година Мама Люси пък ще накара площада във Варна да запее като един на някои от най-обичаните български и руски песни, както и на емоционалното си изпълнение на емблематичното песен „Моя Страна, Моя България”.

Другите финалисти от първия сезон на формата, които успешно стартираха своите кариери и станаха неразделна част от българската поп сцена – Ангел и Моисей, Сани Алекса и Богомил ще се изявят на централния площад в Бургас през новогодишната нощ. Младите изпълнители ще изпеят както кавър версии на някои от любимите си световни хитове, така и превърналите се вече в тотални хитове песни като „Знаеш Ли Кой Видях?” и „Кой Ден Станахме?” на Ангел и Моисей, „Спри” и „Тялото Ти В Ритъм” на  Богомил и най-новия сингъл на Сани Алекса „Зная как”. Песента на R’n’B дивата, с участието на един от най-популярните рапъри в България в момента F.O. и издадена от Вирджиния Рекърдс, се изкачи до третата позиция в класацията за най-излъчвана българска песен в родния ефир по данни на мониторинг компанията New Media Lab – https://www.facebook.com/PROPHON?fref=ts.

На 27 декември пък в Мол Варна ще има новогодишин концерт на шестимата финалисти от X Factor – Иван, Нелина, Теодора, Ана-Мария, Жана и тийн идола Наско. Шестимата ще зарадват многобройните си фенове в морската ни столица с отбрани изпълнения от предаването, както и с общи песни.

 
По темата: ,