„Нова спорт“ набира скорост! Ново студио, нов водещ – СНИМКИ!

Никола Стойнов е новият партньор на Йоана Гочева в „Преди кръга”

Днес „Нова Спорт” и „Диема” представиха новите си студиа

Никола Стойнов е новият партньор на Йоана Гочева в „Преди кръга”. Любимото на зрителите на „Диема” предаване се излъчва всяка събота от 12:00 до 14:00 ч., но вече по „Нова спорт”. Досегашният съводещ на ЙоанаИвайло Даскалов, ще продължи да се занимава с английски футбол като титулярен водещ на студийната програма.

„Надяваме се, че присъствието на Коко Стойнов в „Преди кръга” ще донесе допълнително, още по-свежо измерение в шоуто, което е запазена марка на екипа ни”, каза директорът на редакция „Спорт” Веселин Василев. Той допълни, че новости в „Преди кръга” ще има в изобилие – предаването ще е с по-забавен характер, а освен това ще като специален клуб на феновете на английския футбол, подкрепено и с тяхно присъствие в студиото.

Днес „Нова спорт” и „Диема” представиха новите си студийни декори. Те са създадени в унисон с най-актуалните тенденции за многофункционален декор, прилагани от най-добрите спортни тв канали. За първи път се използва и специално съоръжение (циклорама), което позволява бърза промяна на цвета на декора.

През новия футболен сезон „Нова спорт” ще излъчва най-интересното от 24-часовия тв канал „FAPL channel”, посветен изцяло на английската Висша лига. За първи път в българския ефир ще бъдат излъчени и 10-те мача от всеки кръг на елитното английското първенство (6 на живо и 4 на запис). Каналът предоставя също обзори, магазинни предавания, спезциални интервюта, новини…

На 15 и 16 август „Нова спорт” ще излъчи и два мача от Купата на Германия по футбол – Пройсен Мюнстер срещу Волфсбург и Германия Виндек срещу Байерн Мюнхен. С това започва представянето на новия футболен продукт на екрана на „Нова Спорт” – Купата на Германия, както и домакинските мачове на националния отбор на Германия.

Иначе, футболният сезон по традиция започва с мача за трофея „FA Community Shield”, с който по традиция се открива кампанията на Острова – Челси срещу Манчестър Юнайтед, тази неделя от 17:00 по „Нова Спорт”.

 
По темата: ,