Нова ТВ – филми, видео анонси

6 февруари, събота, 20.00 часа
Четирите пера (Four Feathers,The)
2002 / САЩ, Великобритания
Режисьор: Шекар Капур
В ролите: Хийт Леджър, Кейт Хъдсън, Уес Бентли, Джимон Хонсу, Джеймс Космо и др.
Жанр: Приключенски

Хари Фийвършам (Леджър) e уважаван от другарите си и считан за един от най-добрите британски войници в своя полк. Страстно отдаден на годеницата си Етни (Хъдсън), Хари има многообещаващо бъдеще във войската и щастлив живот с жената, която обича. Но когато армия судански бунтовници атакуват колониална британска крепост в Хартум и полкът му е изпратен на сражения в Северна Африка, съмнения и несигурност връхлитат Хари и той подава оставка.

7 февруари, неделя, 14.00 часа
Преживей го (Get Over It)
2001 / САЩ
Режисьор: Томи О’Хейвър
В ролите: Бен Фостър, Кристен Дънст, Колин Ханкс, Мелиса Сейджмилър, Сиско, Колин Фитзпатрик, Кармен Електра , Кулио и др.
Жанр: Комедия

След като Бърк бива зарязан от най-сексапилното момиче в училище – Алисън, той е готов на всичко, за да си я върне. Въпреки съвета на приятелите му Денис и Феликс, в отчаянието си Бърк се явява на училищната пиеса, в която участва Алисън. Но когато се вцепенява на сцената, бива спасен от приятелката на малката му сестра, която може би единствена може да му помогне да превъзмогне Алисън.

7 февруари, неделя, 15.40 часа
Алчни хора (Greedy)
1994 / САЩ
Режисьор: Джонатан Лин
В ролите: Кърк Дъглас, Майкъл Дж. Фокс, Нанси Травис, Ед Бегли, Фил Хартман, Оливия Д’Або, Боб Балабан, Канди Александър и др.
Жанр: Комедия

Запознайте се със семейство Мактийг. Те идват, за да предявят претенциите си към завещанието на богатия си чичо, който дори още не е умрял! Майкъл Джей Фокс, Кърк Дъглас и Нанси Травис са звездите в тази зловещо забавна комедия за наследници.

7 февруари, неделя, 22.40 часа
Цветът на парите (Color of Money, The)
1986 / САЩ
Режисьор: Мартин Скорсезе
В ролите: Том Круз, Пол Нюман, Бил Кобс, Джон Туртуро, Мери Елизабет Мастрантонио и др.
Жанр: Драма

Бързият Еди Фелсън (Пол Нюман) още вярва, че „спечелените пари са два пъти по-сладки от заслужените с труд пари“. За да докаже гледната си точка, той заформя печелившо, обаче и несигурно съдружие с Винс (Том Круз) – млад играч на билярд срещу пари със сексапилна и отракана приятелка (Мери-Елизабет Мастрантонио). Но когато показната безцеремонност на Винс довежда до нещо повече от няколко загубени игри, всички залози между него и Еди отпадат.

 
По темата: ,