Нова ТВ завърта „Колелото на късмета“ – успешно шоу в 30 страни!

Първият в света режисьор на „Колелото на късмета”  консултира българското издание на играта

Румен Луканов и Жасмина водят в строго  официално облекло; колелото е с диаметър два пъти по-голям от ръста на Луканов

Първият в света режисьор на „Колелото на късмета” – Джефри Голдстейн,  консултира българското издание на играта. Гостът похвали екипа за краткото време, в което е организирана продукция с перфектно качество.

Специално за новото предаване е изработен декор, който е без аналог у нас. Таблото с пъзелите е с „тъч скрийн”, а площта му е 25 квадратни метра. Колелото е с диаметър два пъти по-голям от ръста на Луканов

Той, както и неговата партньорка Жасмина, ще водят в строго официално облекло. Това, със сигурност, ще бъде изненада за верните почитатели на г-н Луканов.

Всичко това ще видим за първи път на 18 януари, от 18:00 ч., а след това – всеки делничен ден, само по „Нова телевизия”.

Зрителите, които са в очакване на „Колелото на късмета”, вече създадоха профил на играта във „Фейсбук”. Записването за участие продължава с изпращане на sms с текст „kolelo” на номер 1581 за всички мобилни оператори. На http://kolelo.ntv.bg/ има пълна информация за правилата на състезанието.

През 1975 г. е първото излъчване на „Wheel of Fortune, оригиналното заглавие на „Колелото на късмета”. Шоуто, което е в своя 26-и сезон, е най-дълго излъчваната телевизионна игра и едно от най-гледаните предавания в САЩ. След това е реализирано в близо 30 страни по целия свят – Австралия, Белгия, Бразилия, Канада, Чили, Дания, Франция, Германия, Унгария, Италия, Израел, Литва, Македония, Малайзия, Мексико, Холандия, Нова Зеландия, Норвегия, Филипините, Полша, Португалия, Румъния, Русия, Сингапур, Испания, Швеция, Турция, Великобритания, САЩ…