Новакът еп. 2 онлайн от VBOX7 – първо гейминг предизвикателство

Първо предизвикателство за геймърите в „Новакът“

Вал прави опит да разкрие истината на Ани

Първият кръг от надпреварата за нърдове започва с много комични ситуации в новия епизод на уеб сериала „Новакът“. Вал прави опит да признае на Ани истинската причина да се присъедини в турнира, но е разколебан. Ще успее ли да се справи с първото предизвикателство за геймъри, проследете във Vbox7.com.

Константин Кънев дава старт на състезанието „The Ultimate Nerd Challenge” с турнир по двойки на „Mortal Kombat“. Докато конкуренцията между геймърите за победата се засилва, Вал с никнейм „Постер“ продължава да прави опити да се впише в групата, попадайки в редица забавни инциденти и предизвиквайки гнева на Алфата. „Новакът“ иска да разкрие на Ани защо участва в надпреварата, но планът му се проваля. Каква е причината, гледайте във втория епизод на уеб продукцията във Vbox7.com.

Двойките в турнира са ясни – Алфата срещу Жеко и Вал срещу Ани. След края на първия кръг, Жеко и Вал се сприятеляват. Кои файтъри ще си изберат геймърите и кой ще стигне до финала, вижте в уеб сериала „Новакът“.

Как ще завърши първият турнир по пътя към победата? Кой ще спечели точка и ще успее да се приближи до титлата „Най-велик нърд на България“, не пропускайте в новия епизод на „Новакът“.