Новата 2010 година започва с нови любими детски по Cartoon Network!


Очаквай по Cartoon Network през януари 2010 г.

Батман: дръзки и смелиНОВО!
От 11 януари, всеки ден от 17.45 ч.; гледайте също повторенията на епизодите от 07.45 ч.

Мислите си, че вече знаете всичко за Батман? Ние сме приготвили изненада за вас! Гледайте новите вълнуващи приключения на вашия любим супергерой  по Cartoon Network през януари!

Този път Батман не върши всички подвизи сам – той обединява усилията си с герои от цялата галактика! Тях ги очакват много динамични и забавни приключения. Батман все още живее в Готъм, но често му се налага да излиза извън града, където се сблъсква с непознати и вълнуващи ситуации.

С врагове, които го дебнат зад всеки ъгъл, Батман ще разчита на своята бързина и на хиляди технически приспособления, за да побеждава в името на справедливостта.

Гледайте подвизите на Батман и неговите приятели, които понякога ще ви накарат да се смеете, в поредицата Батман: Дръзки и смели по Cartoon Network!

Видео анонс за Батман: дръзки и смели:

Домът на Фостър за въображаеми приятели
Гледайте всеки ден от 9.50, 14.00 и 20.40 часа

Какво се случва, когато децата се разделят със своите въображаеми приятели – съществата, които са били до тях в продължение на толкова много години? Всички тези герои потеглят за Дома на Фостър за въображаеми приятели, който се намира в неповторим Викториански замък с повече стаи, отколкото можете да си представите. Замъкът е пълен с хиляди уникални герои от най-различни части на света, измислени от различни деца по различни поводи.

В Дома на Фостър за въображаеми приятели ще се срещнете с много странни и пъстроцветни същества: Уилт е воърбажаемият приятел на дете, което е голям спортен фен; Едуардо изглежда малко страшно със своите рога и козина, но по характер е по-скоро малко котенце, отколкото чудовище. Естествено, ще се запознаете с осемгодишния Мак и неговия въображаеми приятел Блу, които ще използват всяка възможност, за да ви въвлекат в своите дяволити приключения.