Новата група на Николо Коцев от Brazen Abbot – първо по Z-Rock!

Ексклузивно в ефира на Z-Rock става ясно името на новата група на китариста на Brazen Abbot Николо Коцев

Единствено в ефира на рок радиото на България очаквайте премиера на първата песен на групата  – „Мръсница”

Ексклузивно в ефира на Z-Rock китаристът на Brazen Abbot Николо Коцев ще обяви името на новосформираната от него българска група. На имения си ден – 6 декември 2011 г. музикантът ще гостува в предаването „Голият обяд” в ефира на рок радиото на България, за да поднесе подарък на многобройните си фенове у нас. Единствено в ефира на Z-Rock те ще могат да чуят и премиерата на първата песен на групата – „Мръсница”.

Началото на амбициозния проект на Николо Коцев е даден преди няколко месеца, когато той започва активно да търси талантливи млади музиканти, които да станат част от бандата му. Идеята на струнния ни ас е групата да изпълнява авторска музика по български текстове. Николо Коцев ще остане верен на прогресивния, модерен и тежък рок, но с ярко изявен хармоничен елемент. Коцев смята, че чрез музиката и текстовете лесно могат да отразят заобикалящата ни действителност. Това е и причина да покани популярния български актьор, поет, писател и режисьор Андрей Слабаков за автор на първия текст.

Трима от членовете на бандата  ще имат още един повод за празнуване – Никулден.

Новата група на Николо Коцев е в състав:

Николо Коцев – китари и вокал

Александър Атанасов – соло вокал и китари

Николай Тодоров – ударни и вокал

Марин Иванов – клавир

Николай Цветков – бас и вокал

Най-успелият в световен мащаб български рок музикант Николо Коцев e основател на групата  Brazen Abbot, свирил e с легенди като Джо Лин Търнър, известен като вокалист на Rainbow и Deep Purple, Глен Хюз и много други.

Как ще се казва новата група на Николо Коцев, ексклузивна информация за проекта  и премиера на първото парче „Мръсница” – 6 декември 2011 г., 13:30 часа в ефира на Z-Rock.