Новата парти година започва в „Ялта“ – наближава и рожденият ден!

Звездна селекция в  Ялта през новия сезон

Едни от най-големите имена на световната клубна сцена  ще акостират в Ялта през новия сезон в клуба.

С гостуването на Mark Knight на 30-и януари ще започне поредицата от неустоими партита за родните клъбъри. Той е диджеят, който не се нуждае от представяне, достатъчно е да припомним 9-часовия му сет с Martijn Ten Velden, докарал всички до екстаз в последното мега парти от  SOLAR 09. А определено Mark Knight има какво ново да покаже. В класацията на Beatport за най-продаваните рилийзи за 2009 година, 2 от парчетата в Топ 5 са негови.

На 5-и февруари ще е първото за 2010 година Before&After парти на Juan Alvarez, а на 12-и февруари щафетата ще поеме традиционното Camp Sessions събитие.

Свети Валентин в Ялта ще посрещнем със Sander Kleinenberg, пристигащ с арсенал от нови горещи тракове, прелитащи от прогресив транса в “My Lexicon” до електро звученето на последния му албум “This is Sander Klienenberg 2” и разбира се, съпътстващото ги мултимедийно шоу.

За рождения си ден Ялта е подготвила разтърсващ парти уикенд (19 и 20 февруари) с гостуването на френската лаундж легенда Stephane Pompougnac и италианската супер звезда Mauro Picotto.

Най-краткия месец ще приключи с Fly Bar парти на 26-и февруари, а на 27-ми е първото издание Blame на Liubo Ursiny за 2010.

Датата 5-и март е запазена за холандския диджей Laidback Luke, а на 20-и март в клуба ще гостува Danny Howells. Между визитите на двамата чуждоземни диджеи, уикендът на 12 и 13 февруари в Ялта е поверен на добре познатите партита с българско участие  Camp Sessions и Before & After

.

Danny Tenaglia ще разбие представите ни за клубно изживяване на 10-и април. Диджеят, чийто любовен романс с музиката завладява всеки, посетил негово парти,  ще накара феновете в Ялта, забавлявайки се да „Be Yourself“.

Както до сега, главни действащи лица на всички големи партита ще са и двамата талантливи резиденти в клуба – Juan Alvarez и Liubo Ursiny.

Билетите за всички партита се продават в мрежите на Еventim и Ticketstream, както и на Белия бар в Ялта.

Виж MAURO PICOTTO – Komodo:

 
По темата: