„Новата Пепеляшка“ Аксиния си купи закачливи очилца (снимки)

Аксиния покорява лятото с нови хитове и нови цайси

Поп изпълнителка номер едно за 2009 година на годишните награди на Фен ТВ работи вече по втория си самостоятелен албум, предвиден за края на тази година. Всички парчета в него ще имат българска и английска версия. След като посвети две свои песни на символичния образ на Пепеляшка, Аксиния е избрала отново приказна героиня за основна тема на пилотния си сингъл, който е озаглавен „Новата Червена Шапчица„. Музиката е продуцирана в Швеция, а клипът ще излезе в началото на юни. До края на годината изпълнителката ще зарадва феновете с още 4 клипа.

Наскоро певицата за пореден път взе участие в международния фестивал за млади таланти „Изгряват звезди“, провел се в края на април и началото на май в град Петрич. Аксиния беше член на журито, наред с известни български композитори и певци, и пя на гала концерта на 2 май.

В натоварения си график между записи и участия Аксиния успя да подбере няколко чифта слънчеви очила за лятната си фешън визия. Тя заложи на закачливи модели от колекцията KWIAT 2010, които да поддържат доброто й настроение.

Изпълнителката се спря на модел с квадратни стъкла и широки рамки, решен в страстно червено. В голямото разнообразие от цветове и форми, Аксиния откри и няколко чифта в класически комбинации – вечното черно и бяло – подходящо за всякакви случаи, както и топло кафяво, съчетано със светъл беж и медени нюанси. Талантливата певица остана вярна на себе си, като добави в новата си колекция от летни аксесоари кокетен чифт с обемни, лилави стъкла и нежни рамки в млечно коралов цвят.

Снимки:

1. -2. Аксиния се спря на модел в страстно червено за лятната си фешън  визия.

3. Поп изпълнителка номер едно пробва различни модели от колекцията

4. Аксиния хареса разнообразието от форми и цветове

Снимки: Божидар Марков