„Новата вълна“ от Спенс преди да го „убият“ в „Под прикритие“

Гледай „Новата вълна“ онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=6X64N4BH73Y

Спенс, като всеки уважаващ себе си рапър, се разписа в два филма тази година. А на 13 декември пусна официално и новото си видео, в което също има много кино – към парчето „Новата вълна“. Там е комбина с Гудслав.

Станислав Найденов написа музиката за саундтрака на първата част на „Корпус за бързо реагиране“, а във втората вече участва – той е наемен убиец, който има няколко сцени. Влиза в следващия сезон на „Под прикритие“ като предател – нещо, което ненавижда в живота. „Имам честта Джаро лично да ми пръсне черепа“, смее се юнакът. Преди това обаче по сценарий се прощава с част от ухото си. Радва се, че даже има няколко реплики. Идеята да се включи в снимките била на Мариан Вълев.

Спенс е гангстер, който отива при демоде бръснар и в „Новата вълна“. И тук го порязват, както в „Под прикритие“, но по съвсем друг логически план. А с Гудслав, негов авер по сюжет, посещават истински вещ бръснар в студиото му в Гара Искър.

Официална прес информация за новия хит:

„Новата вълна“ е проектът на Спенс ft. Goodslav, който взриви хип-хоп феновете. Видеото се появи преди броени дни, а римите събудиха множество коментари. Автор на аранжимента е Жо, музиката и текстът са дело на Спенс и Goodslav.

Всъщност, музиката е готова още преди 2 години, но изпълнителите сега решават да го реализират официално.

Видеоклипът е дело на Виктор Антонов, а кадрите са заснети в бръснарницата на последния софийски бръснар Кемал.

Спенс споделя, че с това парче иска да насочи подрастващите рапъри да мислят и за послания в песните си, а не да създават рими само за пълнеж.

Частично информацията е на агенция Стандарт нюз