Нови 100 000 лева падат в „Национална лотария“

Гладач в шивашки цех спечели 100 000 лева от Национална лотария

Общата стойност на раздадените награди в предаването тази събота е точно 208 500 лева

Илиан Пендурков от село Илинденци, близо до Сандански, се радва на 100 000 лева от билета „Лото +“ на Национална лотария. Илиан е на 34 години и работи като гладач в шивашки цех.  Пред екипа на шоуто той сподели, че за първи път печели толкова голяма награда. „Никога не съм подозирал, че имам такъв късмет, все още не осъзнавам какво се случи. В първия момент се разревах като малко дете“, развълнувано допълни още Илиан. На всички участници пожелава много късмет и  призова да не се отказват.

Тази седмица на крачка от спечелването на чисто нов френски автомобил в играта „На крачка от късмета“, със застраховка на пътниците на стойност 100 000 лева, се оказаха: Николай Милев от Девин, Колю Колев от Търговище и Ивайло Денков от Русе. Преди последния рунд  играта се оказа изключително оспорвана, защото тримата състезатели се озоваха на равно разстояние от мечтаната награда. Най-голям късмет имаше Ивайло, който с последния си ход избра монета, криеща неговата снимка. Tака 33-годишният заварчик се сдоби с чисто нова лека кола от Национална лотария. След предаването Ивайло разказа пред ТВ екипа, че винаги е искал да има свой личен автомобил и е изключително щастлив, че е осъществил своята мечта.

Във втората игра на Национална лотария „Сейфове“ участваха Сийка Тончева от град Първомай и Николай Николов от град Бургас. Дамата първа отвори два сейфа със знак „Х“ и напусна студиото с печалба от 6 000 лева. Николай натрупа стабилна основа от 12 500 лева  и продължи в следващия кръг на играта. Късметът беше на негова страна и той успя да открие два зелени знака „Х3“, с което утрои печалбата си. Така стана по-богат с 37 500 лева. След предаването пенсионерът разказа, че синът му живее в Англия, а дъщеря му и съпругата му са безработни и се издържат с неговата пенсия. Решил е да използва спечелената сума за завършване на ремонта на къщата си, който е започнал и да помогне на своето семейство.

Късметлиите, които участваха в играта на Национална лотария „MEGAJACKPOT” са: Даниела Петлешкова от София, Христо Любенов от Костинброд, Сийка Иванова от Нова Загора, Живко Кондов от Варна и Вера Тодорова от Монтана. Най-висока карта – №42 изтегли Даниела, а „Колелото на късмета“ определи игра за джакпот на стойност 100 000 лева. Още в самото начало участничката направи грешка, а съвсем скоро последва и втора. Дамата напусна развълнувана студиото на Национална лотария с награда от 10 000 лева. Най-голямата мечта на Даниела е децата и внуците ѝ да са здрави.

Водещата Вяра Атова зарадва Любка Кафадарова от Велико Търново със златен плик с печалба в размер на 2 000 лева от играта „Специален втори шанс“.

Чекове с моментни печалби в студиото получиха: Баяр Юмер от град Ардино в размер на 12 500 лева от билет „Сделка или не“, Мария Бончева от София взе своите 5 000 лева от билет „Сбъдни мечтите си“, Динко Йорданов от Ямбол си тръгна с печалба от 5 000 лева от билет „Сделка или не“ и Юсуф Абгьов от Бунцево награда в размер на 5000 лева от билет „Мега милиони“.

Гледай видео запис от предаването онлайн