Нови епизоди на „Гарфийлд“ започват по Boomerang

Очаквайте през ноември по Boomerang

Гарфийлд – нови епизоди
Гледайте от 1-ви до 13-и епизод
Начало: събота, 7 ноември, от 10 часа

Програмата ще бъде излъчвана събота и неделя от 7 ноември до 19 декември от 10 часа, а повторенията на епизодите можете да гледате отново събота и неделя от 20.35 часа

Пригответе се за завръщането на най-известния котарак на света – единственият Гарфийлд. Забавлявайте се с приключенията на Гарфийлд и неговите приятели и се посмейте на мързела и лакомията на котарака. Компания на Гарфийлд през този сезон ще правят неговият собственик Джон Арбъкъл и кучето му Оди – пригответе се за някои много напечени ситуации.

Това са героите (ако изобщо може да ги наречете така…):

ГАРФИЙЛД

Гарфийлд е любимец на хората, защото самият той прилича на човек в котешки костюм. Котаракът обича да гледа телевизия и да си похапва; всъщност, неговата лакомия и желанието му да си поспива могат да бъдат сравнени само с нежелението му да бъде на диета и да прави физически упражнения. Той би предпочел ако сутрините започваха по-късно. За Гарфийлд единственият начин да започне деня е със силно кафе. Котаракът ни изглежда много познат, защото всеки един от нас намира много общи черти с него!

ДЖОН АРБЪКЪЛ

Джон Арбъкъл е пълна противоположност на Гарфийлд. Непохватен, но чуствителен, Джон се грижи както за Гарфийлд, така и за Оди. Много често той е прицел на шегите на останалите и е твърде наивен по характер.

ОДИ

Оди е обичливото, но и малко глупаво кученце, което е едновременно съперник и съюзник на Гарфийлд. Ще го запомните с неговия постоянно изплезен език.

BOOMERANG КИНО – ЦЯЛ МЕСЕЦ СЪС СКУБИ ДУ!!!
Часът на Скуби – всяка събота и неделя от 10.30 часа от 7 ноември до 6 декември

Събота 7 ноември – Скуби Ду и извънземните нашественици
Събота 14 ноември – Скуби Ду и преследване във виртуалното пространство
Събота 21 ноември – Скуби Ду и легендата за вампира
Събота 28 ноември – Скуби Ду, къде е майка ми?
Събота 5 декември – Арабските нощи на Скуби Ду