Нови епизоди на Псевдокотка

Акценти по Дисни Ченъл през април

 

Междузвездни войни: Бунтовниците (Трети сезон): Нови епизоди

Смелите и умни космически бандити се изправят срещу Империята на злото, която затяга своята власт върху галактиката и преследва последния останал рицар джедай.

Действието на Междузвездни войни: Бунтовниците е между Междузвездни войни: Епизод III и  IV във филмовата сага – една епоха, която обхваща почти две десетилетия, които никога досега  не са изследвани на филмовия екран.

Междузвездни войни: Бунтовниците продължава епичната традиция на легендарната сага Междузвездни войни с всички нови и вълнуващи екшън приключения. Това е „мрачно“ време за галактиката, когато галактическата Империя затяга властовата си хватка от свят на свят.

Новите епизоди започват в събота, 1 април от 07:20 часа. Ще се излъчват всеки уикенд.

 

Псевдокотка  (Първи сезон): Нови епизоди

Псевдокотка се завръща по Дисни Ченъл с нови епизоди.

Анимационният сериал разказва историята на едно нетрадиционно приятелство между наивно извънземно, предопределено да спаси вселената, и тревожно суетен и самомнителен домашен котарак, който мисли само за себе си.

Единият от главните персонажи – Гарк, не е истинска котка, той е псевдокотка – малко синьо извънземно, облечено в лилав котешки костюм. Макс пък е истински котарак – пълничък, пухкав и жълт на цвят, постоянно обгрижван от своята отдадена собственичка – Бети.

Когато Гарк катастрофира с космическия си кораб в мокрото помещение на Бети, той намира нов дом и създава нетрадиционно приятелство с Макс, който обаче бързо се научава как да се възползва от мистериозните извънземни сили на Гарк и неговия сладък, доверчив характер.

На Макс му харесва да има почитател, който ще направи всичко за него, но крайно любопитният Гарк, с липса на всякакво разбиране за живота на Земята, изважда Макс от зоната му на комфорт и го вкарва в нелепи приключения. Независимо дали те се размотават вкъщи или профучават през пространството и проучват нови планети, приключенският инстинкт на Гарк принуждава Макс да се превърне в героя, който Макс вярва, че е.

Не пропускайте новите епизоди в понеделник,  3 април,  от 16:35 часа, разделен на части във всеки ден от седмицата до петък, 14 април.

 

Елена от Авалор: Нови епизоди

Елена от Авалор се завръща с нови епизоди само по Дисни Ченъл.

Действието на поредицата се развива в омагьосана приказна земя на име Авалор и разказва историята на Елена – смела и авантюристична тийнейджърка. Тя е спасила своето царство от зла магьосница и сега трябва да се научи да управлява кралството като коронована принцеса, докато  не порасне, за да стане кралица.

Пътешествието на Елена като принцеса ще и предостави възможност да разбере, че новата й роля изисква съобразителност, издръжливост и състрадание – отличителни  черти на всеки истински велик лидер.

Историите имат влияние от латиноамериканската култура чрез архитектурата, традициите, храната и обичаите. Магията, митологията, фолклорът и музиката също играят важна роля във всеки епизод с оригиналните песни, които обхващат редица латиноамерикански музикални стилове, включително латино поп, салса и чилийски хип-хоп.

Новите епизоди стартират в събота, 29 април, от 10:30 часа.

 

Сутрешни премиери през уикенда

Наръчник на геймъра за почти всичко (Първи сезон) се завръща с нови епизоди всяка събота и неделя от 09:30 часа през целия месец.

Бизаардварк (Първи сезон) има премиера на нови епизоди в събота, 1 април, в 10:00 часа.

Райли в големия свят (Трети сезон) ще се  излъчва всеки уикенд от 10:30 часа до 23 април.

The Lodge (Първи сезон) ще продължи да се излъчва всеки уикенд от 11:00 часа до 9 април.