Нови епизоди на Таз-мания и Коледно настроение по Boomerang

ДЕКЕМВРИ – АКЦЕНТИ по BOOMERANG

ФАЙЪРХАУЗ ТЕЙЛЗ – НОВО ПРЕДАВАНЕ
Премиера: Понеделник, 9 Декември от 08:00 ч
Излъчване: всеки делничен ден от 08:00 ч, повторения – от 12:55 ч
Сезон 1, еп. 1 – 26

Ред, млад пожарен камион, който току-що е излязъл от завода, мечтае да промени към още по-добро своя китен малък град Грийн Медоуз. Преди, обаче, да се изправи пред предизвикателствата на пожарникарската си кариера, той трябва да завърши училището за пожарни камиони.

Като всеки друг първокласник, и Ред понякога допуска грешки и прави грешни завои. Началникът на Пожарната служба и останалите от неговия екип учат Ред и неговите съученици преминават препятствията по пътя си и в същото време да запазят чувството си за хумор и оптимизма си.

ТАЗ-МАНИЯ – НОВИ ЕПИЗОДИ
Премиера: Понеделник, 2 Декември от 19:00 ч
Излъчване: Всеки делничен ден от 19:00 ч
Сезон 4, еп. 40 – 65

Този Декември нов циклон от приключения на звездата на Шантавите рисунки – Тазманийския Дявол ще връхлети Boomerang.

Сезонът проследява взаимоотношенията му с огромното му семейство, приятелите му и враговете му на измисления остров Тазмания. Таз е добре познат със своя буен нрав, неутолим глад и специфичния говор, състоящ се предимно от ръмжене, виене и прозявки, както и със способността си да се завихря и да хапе всичко, попадащо в обсега му.

КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ – СПЕЦИАЛНО ПРАЗНИЧНО ИЗДАНИЕ
От 24 Декември до 26 Декември

Коледни епизоди тихо ще се сипят в програмата ни по време на празниците. Затова, поддържай Коледното си настроение с Cartoonito по Boomerang, за което ще се погрижат специалните ни празнични филми и епизоди!

На 25 Декември Том и Джери влизат в гонитба в специален анимационен филм: В празната оперна зала, Джери си пожелава да има шанс за изява и желанието му се осъществява по вълшебен начин. Малката мишчица е отнесена в едно омагьосано царство, но скоро банда котки, предвождана от Том съсипва удоволствието му. Не пропускай Том и Джери: Приказка за лешникотрошачката – тази Коледа по Boomerang!