Нови хитове на Галена в празнична програма на Планета ТВ

В “Една нощ в Приказките” ще видите …

И тази година, в Коледната и Новогодишната нощ, телевизия “Планета” ще предложи на всички свои зрители интересни празнични изненади, чиято кулминация несъмнено е програмата “Една нощ в Приказките”.

В първата част на хитовата селекция, която ще се излъчи на 24 декември, зрителите ще се насладят на по-лирични и чувствени песни. Нейното начало е от 19:00 часа в ефира на “Планета” и от 21:00 часа в ефира на “Планета HD”.

В програмата участват някои от най-обичаните изпълнители на музикална компания “Пайнер”, които ще зарадват зрителите не само с утвърдени вече мелодии, но и със съвсем нови песни.

Галена например участва с изцяло нова песен – “Не ставам втора”, Есил Дюран – с “Несъвършен”, Теди Александрова – със “Заради една любов” и Светла Иванова и Дамян Попов – с “Утре”.

В Коледната програма ще прозвучат и утвърдили се вече хитови песни като “Ако си звезда” на Емилия, “Без думи” на Цветелина Янева, “Не давам да се даваме” на Ивана и “Няма да съм друга” на Преслава и Анелия. Борис Дали също участва в програмата с песента “Попитай сърцето си”, включена в последния му албум “Boris Dali 2013”.

В Новогодишната нощ телевизия “Планета” отново ще зарадва своите зрители с празнична програма. Във втората част на “Една нощ в Приказките” ще чуем хитове, които носят много празнично настроение и с които купонът в празничната нощ ще бъде гарантиран. Програмата ще се излъчи на 31 декември от 21:00 часа по “Планета” и от 22:00 часа по “Планета HD”.

В Новогодишната нощ ще чуем хитовете на Андреа, “Няма да съм аз” и “Мен си търсил”, на Анелия – “Виж ме сега”, на Джена – “Как не се уморих”, Емилия – “Оставаш сам” и Ивана – с “По всяко време”.

В програмата ще се насладим и на песните “Мъж за милиони” на Роксана, “Режим “Неприлична” на Преслава, “Отровна” на Крум, “Не е късно” на Борис Дали и “Без да ми се дърпаш” на Цветелина Янева.

Галена и Пламена пък участват в “Една нощ в Приказките” със съвсем нови песни – съответно “Завиждайте” и “Нещо фатално”.

Бъдете с телевизия “Планета” и “Планета HD” в Коледната и Новогодишната нощ – доброто настроение и хубавите емоции са гарантирани!

Инфо и снимки: Planeta.TV

 
По темата: ,