Нови предавания за сватби и булки по TLC

Октомври е месец на сватбите. Много влюбени двойки избират златната есен, за да се врекат един в друг.

TLC Ви предлага да станете свидетел на едни от най-вълнуващите сватбени предавания, за да изживеете заедно с булките на канала подготовката за сватба и специалния им ден.

Популярната поредица „Четири сватби“ се отправя към Америка, където среща четири булки, които се стремят да спечелят мечтан меден месец. Борбата е жестока, наградата също. От сряда, 19 октомври, ще гледаме и четвъртия сезон на най-популярната поредица за сватби „Богата булка, бедна булка“, проследяваща как бъдещи булки се опитват да планират сватбата на своите мечти, разполагайки с ограничен бюджет.

Четири сватби в САЩ / Премиера – от събота, 15 октомври, 21:55 ч

Популярната поредица „Четири сватби“ се отправя към Америка, където среща четири булки, които се стремят да спечелят мечтан меден месец. Организирането на сватба може да бъде доста стресиращо и без критиките за всеки дребен детайл от три булки, които искат да спечелят, точно колкото и ти-!

Всяка сватба ще бъде оценена според мястото на провеждане, храната, общото представяне и роклята.

Най-интересните моменти включват африканско-карибска булка, чиято сватба се състезава с гръцка сватба, както и католичка, която разкрива необузданата си страна в своята церемония, състезавайки се с булка, чиято сватба пресъздава блясъка на Холивуд.

Традиционалистка по отношение на сватбите се състезава с екстровертна булка от Флорида и еврейска церемония на открито, а на друго място булка, която е присъствала само на две сватби, трябва да се изправи срещу съперничка, чиято церемония струва невероятните 80000 долара, както и срещу звезда на християнската музика, която планира ексцентрична церемония с рок музика в Истинската Свята църква.

Богата булка, бедна булка / Премиера – от сряда, 19 октомври, 21:00 ч

Представяме ви четвъртия сезон на най-популярната поредица за сватби „Богата булка, бедна булка“, проследяваща как бъдещи булки се опитват да планират сватбата на своите мечти, разполагайки с ограничен бюджет.

Всяка двойка записва своите очаквания, след което организаторът на тяхната сватба им съобщава бюджета, с който ще разполагат, за да реализират своята желана сватба.

Проследете всички перипетии, които очакват двойката, когато разходите надвишат големите им очаквания – тъй като сумата на общия бюджет за сватбата се съобщава в края на всеки епизод!

Ще видите смях, сълзи и скандали, както и дали всичко това си е заслужавало, когато двама влюбени планират да сключат брак, без да заплитат в брачни окови половинката си!

От цветя до украса, от булчински рокли до храна – тази поредица се стреми да проучи всичко, което е необходимо за бляскава сватба с ограничен бюджет, както и дали многото пари могат да бъдат гаранция за щастливия живот на младоженците.

 
По темата: