Нови сезони на „Строителят Боб“ и „Пингу“ – забавлявай се с JimJam

Акценти от програмата на JimJam за март 2010

НОВ СЕЗОН: Строителят Боб – 11 сезон
От 1 март, всеки ден, 8:10, 15:00 и 21:45

През март JimJam с удоволствие представя най-новите епизоди на историята за любимия на всички строител.

Екипът си почива от строителните работи и затова всички могат да приберат останалите материали из Долината. Фермерът Пикълс пита Боб дали ще сглоби новата колибка на Скръфи. Боб е бил доста зает сутринта, но се съгласява да направи колибката по-късно. Боб натоварва материалите в ремаркето на Скремблър и му казва да ги закара до имението Скеъркроу по-късно през деня. Скремблър се съгласява и се отправя на офроуд пътуване със Скръфи и Спъд.

Скремблър, Скръфи и Спъд забелязват бент на бобър и са впечатлени от начина, по който е построен – от всякакъв вид неща. По-късно Скръфи прави много добър скок, а Спъд предизвиква Скремблър да го подобри. Той опитва, но разбира, че няма достатъчно място. Спъд предлага да направят трамплин от всички материали, останали от строителните работи и те отиват да ги търсят.

Междувременно Боб е събрал голяма купчина от строителните остатъци и започва да строи колибката на Скръфи. Скремблър, Скръфи и Спъд претърсват цялата долина, но не откриват никакви материали – те са изчезнали! Но на Скремблър му хрумва идея – да използват материалите за новата колибка на Скръфи!

Скремблър и Спъд скоро са готови с трамплина и Скремблър се засилва за огромен скок и строшава трамплина и материалите за колибката!  Точно тогава Боб се обажда по уоки-токито и пита къде са материалите за колибката. Скремблър обяснява какво се е случило, но дава друга идея – могат да построят нова колиба от всички остатъци! Боб се захваща за работа и Скръфи скоро получава изумителна и уникална колибка!

НОВ СЕЗОН: Пингу – 5 сезон
От 1 март, всеки ден, 10:00, 16:05 и 19:35

Дръзкият, очарователен пингвин се завръща с нови епизоди през март.

Със старта на новия сезон на 1 март малките зрители могат да видят…

Пингу е щастлив, когато получава валентинка от Пинги, но открива, че да направи за нея е трудна работа! Лепилото е навсякъде и ако картичката не се залепи за перката на Пингу или за вестника на Мама, тя залепва затворена! Пингу се предава, но Пинга му дава идея за уникална картичка без лепило! Пингу отива до дома на Пинги и тя е възхитена от валентинката.

и…

Пингу се опитва да спи, но Пинга хърка. Той пробва всичко, за да спре шума, докато Пинга внезапно не става от леглото и започва да ходи насън и излиза от иглуто. О, не! Пингу трябва да последва Пинга, за да я пази от неприятности, докато ходи в домовете и край просторите на хората, и около остри ледени висулки по време на среднощната си разходка…

 
По темата: ,