Нови шоу програми по „Алфа“ – в събота и неделя от 12 ч.!

Две премиери по Алфа радио в последния уикенд на май

От тази събота и неделя, 29 и 30 май, по Алфа радио тръгват две нови шоупрограми на световни диджеи.

В събота от 12.00 ч. ще бъде премиерата и редовен час за излъчване на Tocacabana – авторско предаване на световния DJ Tocadisco. Познат на денс маниаците от многобройните си участия по клубове на цялата планета, Tocadisco беше един от най-ранните гости за парти на Алфа радио през далечната 2005. Тогава, в зората на кариерата си,  той изнесе House Lessons във варненския клуб ARROdance.

Днес Tocadisco се радва на огромна популярност в България и по света, ремиксите и авторските му парчета са част от плейлистите на много радиостанции, включително и Алфа, а миналата година беше един от основните участници в грандиозните Sensation White партита. Едночасовото Tocacabana радио шоу на Tocadisco ще е в ефира на българското партирадио всяка събота от 12.00ч.

Втората премиера е в неделя – от 12.00ч. в рамките на 2 часа в ефира на Алфа ще се вихри DJ Sammy, тясно свързан с Ибиса артист, който ще нагрява още повече летните недели с авторското си My Club Room радиошоу.

В първата част DJ Sammy ще представя с неподражаемия си балеарски стил най-доброто на денс сцената в момента, а във втората част ще има сет на гост диджей.

Виж страницата на Алфа радио в Slusham.com

my club room playlist @ youtube