Новинарката Валя Войкова пее в „Музикална академия“

Broadway спектакъл на сцената на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ

Музикантите  пеят с други звезди

Уникален спектакъл в  стил Бродуей  ще представят звездите на сцената на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ в петък.  В името на шоуто продуцентите направиха жест към изпълнителите и този път по изключение няма да има ограничения в бюджета за сценичната изява. Участниците ще могат да развихрят въображението си без да се притесняват дали ще им стигнат парите. Освен атрактивната хореография изпълнителите ще представят по две песни, като втората е  с известна личност, която не е  певец. Така към шоуто ще се присъединят актьори, журналисти и водещи познати от големия и малкия екран. Музикалните дуети, които се получиха са повече от интересни, а как ще се справят на сцената  предстои  да покажат.

Кичка Бодурова  ще се появи на сцената заедно със  спектакъла на Нешка Робева. Бродуей песента, която тя ще представи е “Аз мечтая” на Alegria, а в дуетната песен ще  партнира актьорът Славчо Пеев.

Етиен Леви, който оцеля след 3-та поредна елиминация продължава все толкова упорито да репетира изпълнението на Moulin Rouge- “Roxane”. В дует той ще излезне с красавицата Жени Калканджиева, за да представят заедно песента на Диана Експрес „Наследство”.

Стенли ще представи “Jesus Christ Superstar”,  за което изпълнение на сцената на шоуто ще се завърне Коцето Калки. Каква точно ще е ролята на колоритния изпълнител, продуцентите запазват като изненада. Стефания Колева ще се присъедини към Стенли за втрото му изпълнение на Лили Иванова „Без радио не мога”.

Поли Генова ще блесне с Бродуей класиката на Burlesque- “Something’s got hold on me”, а песента на Васко Найденов- „Бързаш, няма време” ще представи в дует с актьора Станимир Гъмов.

Дичо ще зарадва зрителите с „You are the only one that I want” на Grease. Катето Евро ще се присъедини към него, за да изпеят песента „И замирисва на море” като едни истински къмпингари.

Георги Кючуков ще „танцува под дъжда”, изпълнявайки Бродуей класиката „Singin’ in the rain”. За второто му изпълнение към него ще се присъедини водещата Валя Войкова, с която ще представят песента на Графа и Мария Илиева „Крадена любов”.

Прея ще извиси глас на “Mamma mia”, а актьорът Александър Сано-Среброто ще й удари едно рамо за песента на Д2 „Аз и Ти”.

Гледай видео запис от предаването онлайн