Новите филми по bTV Cinema – премиера всяка сряда!

Избрани филми от програмата на bTV CINEMA – гледай от 14 до 16 декември

В сряда от 20 часа премиерно за България се излъчва филмът на FOX „Бракувани”. Всяка сряда от 20 часа bTV CINEMA ще излъчва премиерен филм.

EДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН
Оригинално заглавие: One Fine Day
Дата на излъчване: 14-ти декември, понеделник, 20:00 часа
Романтична комедия, САЩ, 1996 г.
Режисьор: Майкъл Хофман
Участват: Аманда Пийт, Джордж Клуни, Мишел Пфайфър, Мей Уитман и др.

Мелани Паркър (Мишел Пфайфър) се опитва да смогне едновременно с ролите си на самотна майка и на работещо момиче. Звездата от “Спешно отделение” Джордж Клуни пък играе Джак Тейлър – редактор във вестник, който след развода вижда дъщеричката си само през уикендите. Двете деца изпускат корабчето, което трябва да ги отведе на училищна екскурзия. Мелани и Джак постигат споразумение да се грижат за малчуганите на смени през деня. Следват половин денонощие недоразумения и смешни гафове, самотните родители грохват и заспиват на един диван. В съседната стая децата им гледат „Магьосникът от Оз”. Ще донесе ли той щастие и за четиримата?

БЕЛИТЕ НЕ МОГАТ ДА СКАЧАТ
Оригинално заглавие: White Men Can’t Jump
Дата на излъчване:14-ти декември, понеделник, 23:00 часа
Комедия, САЩ, 1992 г.
Режисьор: Рон Шелтън
Участват: Уесли Снайпс, Уди Харелсън, Роузи Перез, Тайра Феръл и др.

Абанос и слонова кост се преплитат, за да създадат този великолепен комедиен коктейл от спорт, любов и приятелство. Когато са на игрището двамата пристрастени към баскетбола маниаци – цветнокожият Сидни и Били – бял мъж, разбиват на пух и прах представата, че белите не могат да вкарват кошове толкова добре колкото черните. Препирните между двамата са постоянни, но пък топката ги прави страхотен тандем. Появява се обаче сериозен проблем – Били е задлъжнял с крупна сума пари и е преследван от бандити…

НЯКЪДЕ НА ЗАПАД
Оригинално заглавие: Anywhere but here
Дата на излъчване: 15-ти декември, вторник, 20:00 часа
Комедия, САЩ, 1999 г.
Режисьор: Уейн Уонг
Участват: Сюзън Сарандън, Тора Бърч, Натали Портман, Бони Беделия,  Джон Диел и др.

Красиви, изобретателни, пробивни и амбициозни майка и дъщеря (Сюзън Сарандън и Натали Портман) са решени на всяка цена да променят живота си. Необходимо им е да владеят актьорското майсторство в съвършенство. Те решават да завладеят Лос Анджелис…или поне мъжката част от него. Схемата, по която действат,… е виртуозна. Набелязват богат мъж, едната уж се влюбва в него, втората го тласка към изневяра и двете заедно го изнудват за пари. Но в един от опасните експерименти май и двете налапват въдицата. За своето участие във филма Натали Портман е номинирана за наградата „Златен глобус” за най-добра поддържаща женска роля.

УНИВЕРСАЛЕН ВОЙНИК
Оригинално заглавие: Universal Soldier
Дата на излъчване: 15-ти декември, 23:00 часа
Екшън, Фантастика, САЩ, 1992 г.
Режисьор: Роланд Емерих
Участват: Ед О’Рос, Джери Орбах, Али Уокър, Жан-Клод Ван Дам, Долф Лунгрен, Ралф Мюлер и др.

Жан-Клод Ван Дам и Долф Лундгрен са двама бойци, чиято вражда продължава и…. след смъртта им. По време на Виетнамската война, Люк (Ван Дам) мечтае да се върне у дома, но се среща със Скот (Лундгрен), вманиачен убиец, който отнема човешки животи просто за удоволствие. Люк се опитва да спре поредната му кървава жътва и те взаимно се убиват. По секретна правителствена програма труповете им са замразени. По-късно те се превръщат в машини за убиване. Андроидите са безмилостни. По някаква техническа грешка обаче, двамата роботи започват да възвръщат фрагменти от човешката си памет. Проектът е разкрит от репортерката Вероника (Али Уокър). Скот отново е настървен е готов за убиване. Във филма участва и германската екшън звезда Ралф Мюлер.

БРАКУВАНИ
Оригинално заглавие: Just Married
Дата на излъчване:16-ти декември, 20:00 часа
Романтична комедия, САЩ, 2003 г.
Режисьор: Шон Леви
Участват: Шон Леви, Крисчън Кейн, Британи Мърфи, Аштън Къчър, Робърт Симъндс и  др.

„Бракувани“ e премиерно заглавие за България. bTV COMEDY ви поднася комичния романс на Том (Аштън Къчър) и Сара (Бритъни Мърфи), гарниран с много гафове и бурен смях. Той е обикновено репортерче в нощно радиопредаване, влюбено в спорта и бирата. Тя е красива, млада писателка с богати родители. Пламва необяснима любов между представители на различни светове и двамата бързичко застават пред олтара. Следва меден месец в Италия, който започва като идилия и се превръща в кошмар с разбити стени, глави, опустошени хотелски стаи и добри намерения.

 
По темата: , ,