Новите лудории на Бакуган, Бен 10 и Анджело по Cartoon Network!

Очаквай по Cartoon Network през май 2011:

БАКУГАН: НАШЕСТВИЕТО НА ГЪНДЕЛИЯ
Нов сезон – всеки делничен ден от 19:00

Не пропускате действието и напрежението в Бакуган: Нашествието на Гънделия всяка седмица? През май Cartoon Network е подготвил още повече за вас – нови епизоди 14-26!

Гънделия е във война с друга планета, наречена Нития. Тези планети са населени с извънземни групи и изгубени Бакугани, които са се озовали там след катастрофалните събития от сезон 1, когато Вестроя беше разделена на 6 отделни свята. Тези Бакугани притежават знанието за манипулиране на своя собствен генетичен код. Рен убеждава Маручо, Шун, Дан и неговия нов приятел Джейк, че Нития атакува Гънделия, в резултат на което Бакуганите влизат във война. За да видите как ще се развие сюжетът по-нататък, гледайте Cartoon Network през май!

НОВИ ЕПИЗОДИ – АНДЖЕЛО Е ВЪРХЪТ
Начало: 23 май
Всеки делничен ден от 18:30

Анджело отново е тук, зареден с още повече гениални идеи как да постигне това, което иска. Колкото по-голямо е предизвикателството, толкова по-грандиозен е планът!

Във всеки епизод Анджело среща нови препятствия … но той никога няма да се откаже!

МАРАТОН – МИСИЯ: АНДЖЕЛО
Неделя, 22 май от 10:15

Мисията на Анджело е да постигне невъзможното. Ако за някого изобщо това е постижимо, това със сигурност е нашият малък приятел …Той определено може да измисли план за няколко минути!
Гледайте най-добрите епизоди в един ден – може би мисията на Анджело ще ви даде допълнителни идеи как да постигнете това, което искате вие.

STAR WARS: ВОЙНИТЕ НА КЛОНИРАНИТЕ
Сезон 3 – повторение
Неделя, 15 май от 10:15

Третият сезон на поредицата Star Wars: Войните на клонираните – Разкрити тайни, създадена от изпълнителния продуцент Джордж Лукас и Lucasfilm Animation, обещава смели нови герои, вълнуващи приключения в неоткрити светове и неочаквани разкрития, които ще се харесат на феновете от всички възрасти. Мистерии, интриги и приключения очакват нашите герои в епизодите, изпълнени с динамика и напрежение от Star Wars: Войните на клонираните – Разкрити тайни. Войната продължава да бушува в Галактиката и тъмната страна набира още повече мощ – джедаите са на предела на силите си. Предаността е поставена на изпитание с появата на нови врагове и герои, които преживяват своя възход и падение.
Ако сте пропуснали първите 11 епизода, можете да ги гледате отново в неделя, 15 май по Cartoon Network!

БЕН 10: УЛТРА-ИЗВЪНЗЕМЕН
НОВИ ЕПИЗОДИ – всеки понеделник от 19:30

Проследете новите приключения на Бен Тенисън по Cartoon Network през май.

Още повече извънземни трансформации, още повече врагове и още повече тайни. Бен е истински герой с мощния си Ултиматрикс, който му позволява да активира УЛТРА версии на някои от неговите най-силни извънземни превъплъщения!

 
По темата: ,