Новите модни снимки на Преслава

В края на седмицата Ви предлагаме нова доза красота и стил с Преслава и новите й модни превъплъщения за известна българска марка. Както вече ви съобщихме певицата позира отново във фотосесия за модния бранд Cliche, като представя актуалните за сезона тенденции.

Почитателите на звездата вече се насладиха на първата част от кадрите, заснети от топ фотографа Костадин Кръстев – Коко, а днес ви представяме още ексклузивни снимки. Преслава впечатлява със своята елеганстност и излъчване, а екипът, работил по визиите й отново е вложил много творчески ентусиазъм и хъс, за да представи най-доброто на аудиторията.

Съвсем закономерно певицата бе номинирана за приза “БГ Модна икона 2015” от Академията за мода, защото през цялата година тя се отличаваше с безупречна визия и оригинален стайлинг.

Певицата продължава да е част от звездните съквартиранти във Vip Brother, а още в събота почитателите й могат да я чуят и видят на живо, на сцената на Булстрад Арена в Русе, където 9 от водещите имена на “Пайнер” ще се включат в голям концерт.

Инфо: Planeta.TV

 
По темата: