Новият брой на JOY – твоя верен приятел за едно шеметно лято!

Списанието помага в избора на модерен бански, но първо: отслабни за 10 дни!

Тя символизира движението, женствеността и самия живот. Затова всеки ден, прекаран край басейна или морето, се влива в тялото и ума ни като доза така необходим релакс.

С модната сесия в новия брой на списание JOY екипът се опитва да улови усещането за лекота и флуидност, което ни дава лятото, като за целта съчетава тишината на отдалечен от града басейн с бобо стила.

Типичните за него нежно обгръщаши тялото фини платове, свободни линии и светли, изискани цветове са в абсолютна хармония с модния дух на сезона. Няма как да не обикнеш тези дрехи, нашепващи за свобода и покой!

В избора на бански пък ще ти помогне селекцията от актуални модели в четири от водещите теми от ревютата, включително цели бански, които сега правят голямото си завръщане.

И за да носиш своя любим нов модел с достатъчно самочувствие, пробвай упражненията от материала за стягане на тялото в 10-дневен период.

Типично за лятото, вниманието е насочено и към флиртовете и това как да направим така, че да ни носят максимално положителни емоции.

Двойно подсигурена си: с големия летен любовен хороскоп и със статията на топ авторката Ан Уест за фазите на успешния флирт и как да преминем през всяка от тях триумфално и неустоимо!

Пътешествието в броя те  отвежда до красивия италиански остров Понца, който неслучайно е включен в маршрута на всеки първокласен и незабравим круиз из Средиземноморието.