Новият Найт флайт приюти Азис, Николета, Алисия и Ники!

Night Flight се завърна с Eволюция

Алисия и Ники Михайлов пристигнаха от Холандия за откриването на култовото заведение,  Азис и Николета не се разделиха цяла нощ

Най – актуалният клуб отбеляза голямото си завръщане в нощния живот на София с нова  визия, дело на дизайнера Светослав Тодоров и стотици гости, които попаднаха в епицентъра на най-голямото зрелище.

Нямащото аналог в България интериорно решение, амфитеатралното разположение, 360 градусовата видимост, кръглият лед екран, невероятния звук с апаратура – последна разработка за 2013 г., категорично превръща Night Flight в диктатора на нощния живот в България.

Дизайнерът Светослав Тодоров – носител на международни награди и създател на MODE Studio, първи излезе на сцената, за да представи проекта си и да поздрави мениджърите на заведението. „За първи път клуб за жива музика има отношение към дизайна. Еволюцията показва естетика. Самият клуб се развива не само като визия, но и като концепция. Чрез новия интериор сме дали нови възможности и ново ниво, като сме развили и програмата. Няма да има такова забавление на друго място в България. Искаме да тласнем целия бизнес напред“, каза Светослав Тодоров

Съсобственикът на Night Flight – Петко Димитров, посрещаше гостите, сред които бяха известни бизнесмени, партньори, популярни лица от сцената и екрана.

Сред първите, които го поздравиха, бяха звездите на Dancing Stars Люси Иларионов, преобразен като шейх, Детелин Далаклиев, партньорката му от дансинга Яна Акимова, Светлин Димитров и танцьорката Маргарита Будинова. Компанията бе сред най-атрактивните и се забавлява цяла нощ с щури танци под бурните аплодисменти на гостите.

Азис и Николета пристигнаха заедно, за да поздравят Петко Димитров, а малко по-късно своите комплименти поднесоха Ники Михайлов и Алисия, които пристигнаха от Холандия.  Противно на очакванията, двете най-одумвани двойки запазиха добрия тон и се забавляваха, вместо да обръщат внимание на любопитните погледи.

Те обаче бяха привлечени от атрактивните танцьорки от Румъния, които представиха впечатляваща хореография.

Първият изпълнител, който ще се качи сцената на обновения Night Flight е Азис.

Галерия от откриването: