Новият сериал „Престъпни намерения“ започна по Fox Crime! (+видео)

Престъпни намерения (Criminal Minds Suspect Behavior Y1) – премиера за България
от 1-ви юни всяка сряда от 22:00 ч.

В главната роля е носителят на „Оскар” Форест Уитакър. Драмата проследява работата на елитен екип на ФБР за поведенчески анализ, който използва неконвенционални методи ва разследване и агресивни тактики, за да залови най-опасните престъпници в САЩ.

Началникът на отдела специален агент Сам Купър е силен физически и непреклонен мъж, роден лидер, който не се бои да рискува кариерата си, за да защити убежденията си.

Купър се бори срещу политическата бюрокрация и лично е подбрал еклектична група профайлъри, които работят извън пределите на Куонтико.

В екипа попада упоритата и пряма Бет Грифит, която е най-новият му член. Тя пристига от отдела за оценка на риска към ФБР.

Сред хората на Купър са още бившият военен от британските специални служби Мик Роусън – самоуверен, привлекателен и много опитен стрелец, който притежава непогрешим усет за престъпленията,

Джон Симс – Пророка – бивш затворник, който познава улицата и се приспособява лесно към всяка среда, човек с безгранично търпение, твърдо решен да изкупи греховете си от миналото, Джина Лесал – привлекателна и прозорлива жена с твърди позиции и Пенелопе Гарсия – компютърен специалист, която от години помага на отдела да разреши най-трудните случаи.

Тази изключителна група агенти на ФБР твърдо вярва в справедливостта и няма да се спре пред нищо, за да изправи най-опасните престъпници пред правосъдието.

В ролите:

Форест Уитакър като Сам Купър
Джанин Гарафоло като Бет Грифит
Мат Райът като Мик Роусън
Майкъл Кели като Джон Симс-Пророка
Бо Гарет като Джина Ласал
Кирстен Вангснес като Пенелопе Гарсия

Видео анонс:

 
По темата: ,