Ново: „Домакините от Ориндж Каунти“ и „Женени в чужбина“

Акценти от програмата на Fox Life за септември 2013 г.

Домакините от Ориндж Каунти – сезон 1
от 1 септември, всяка неделя от 20:00 часа
премиера за канала

Супер хитът, от който започна франчайз на лайфстайл риалити сериали, „Домакините от Ориндж Каунти” се фокусира върху личния живот на привилегированите жители на елитното общество в Южна Калифорния. Предлагайки поглед отвътре върху ежедневието на истински декадентските и екстравагантно небрежни обитатели на Ориндж Каунти, тази пристрастяваща документална драма е сапунена опера от реалния живот, с участието на изрусените, с тен, бляскави жени.

ОРИГИНАЛНО ЗАГЛАВИЕ: The Real Housewives of Orange County
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: Един час
АУДИТОРИЯ: 18-49 Всички
ЖАНР: Риалити
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗЛЪЧВАНЕТО: Нед @ 20:00

Тамра Барни като самата тя
Алексис Белино като самата тя
Джо де ла Роса като самата тя
Вики Гунвалсон като самия той
Лин Къртин като самата тя

Женени в чужбина – сезон 1
от 1 септември, всяка неделя от 21:00 часа
премиера за канала

Това реалити шоу представя на зрителите романтиката и предизвикателствата при планирането на сватба далеч от дома. Венчавките в туристически дестинации вече не са привилегия на богатите и известните. Все повече младоженци пътуват по света, за да дадат своя обет. Независимо дали търсят несравнимия блясък на карибските плажове, уединението на американските планини и гори или първичната красота на африканските савани, ще разберете какво е необходимо за добрата организация на сватба далеч от дома.

ОРИГИНАЛНО ЗАГЛАВИЕ: Married Away
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: Един час
ЦЕЛЕВА АУДИТОРИЯ: от 18 до 49 години
ЖАНР: Реалити
ИЗЛЪЧВАНЕ: неделя, 21:00 ч.

Звездни истории с духове – сезон 2
от 1 септември, всяка неделя от 21:55 часа
премиера за България

„Звезди истории с духове“ – първият и единствен сериал, където знаменитости споделят своите лични срещи от реалния живот с паранормалното. Сериалът представлява нов вид документално повествование – убедително, изненадващо и направо страшничко – „Звездни истории с духове“ е разказана изцяло през първо лице разказ от уважавани актьори, музиканти и спортисти, които са преживели лично този феномен. От срещи с призраци и ядосани духове до обитавани от духове къщи, необясними магии и вълшебства, тези описателни разкази от любимите ни звезди предоставят чисто нов начин да изпитате тръпката от пристрастяващия свят на паранормалното.

ОРИГИНАЛНО ЗАГЛАВИЕ: Celebrity Ghost Stories
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: Един час
АУДИТОРИЯ: 18-49 Всички
ЖАНР: Биография
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗЛЪЧВАНЕТО: Нед @ 21:55