Ново име, концерти, и награди от Park Center Sofia – молът в Лозенец

Park Center Sofia отбелязва пълното си ребрандиране с безплатни концерти на открито на празника на София

Васил Найденов, Ъпсурт и Grafa Live Band ще пеят специално за гостите на Park Center Sofia в събота, а неделя е ден за DJ парти в парка, като през целия уикенд за посетителите ще има подаръци и изненадия

Преобразеният и изцяло обновен Park Center Sofia отбелязва пълното си ребрандиране в Деня на София – 17 септември, с безплатни концерти в парка и най-различни награди и изненади. Празничната програма по откриване на Малкото бижу на София включва разнообразни и интересни инициативи:

От 18:00 на 17 септември на специално изградена сцена в парка, точно зад мола, концерт ще изнесат едни от любимите български поп звезди. Първи на сцената излизат Ъпсурт, след тях в 19:00 щафетата поема Grafa Live Band, а големият финал от 20:00 ще бъде поставен от Васил Найденов. Водещ на събитието ще е Атанас Стоянов от БГ Радио, известен с предаването си „Любими песни за любими хора“. В съботния ден има забавления и за спортните фенове от Sport Depot, които организират демонстрация по фехтовка  с Фехтовален клуб ЦСКА, в която всеки желаещ може да облече специална екипировка и да играе спаринг.

На 18 септември (неделя) официалнoто откриване на Park Center Sofia продължава с DJ парти в парка. Събитията започват в 18:00 с The Shame Crew – Vajarov, Paci Pac Pac и Ирина Денева, които ще пуснат всичките ви тайнo любими песни. Партито в парка продължава с The Smugglers Collective, суинг и рокендрол музика и танци. За финал на двудневния празник на сцената ще излезе и Marten Roberto с танцувален фънк и диско диджей сет.

През целия уикенд за всички посетители ще има различни игри със страхотни награди, осигурени от наемателите на Park Center Sofia – Oliver Weber, веригата магазини за обувки ССС, книжарница Сиела, Celio, Etam, Kenvelo, The North Face, Lily, Contrabanda, Beauty Zone, Ola, Fish&Chips, Joy Optics, Piccadilly, Kreo, Timeout, Yves Rocher, Sport Depot и много други.

Изненадите по повод новата визия на търговския център не свършват до тук. От четвъртък до неделя в Park Center Sofia за учениците и студентите е предвиден стилист, който напълно безплатно ще се погрижи за новата им визия за старта на учебната година. Ивета Христулева ще очаква всички тийнейджъри, желаещи да получат модна консултация, в часовете между 17:30 и 19:00 в централното фоайе на мола.

Новооткритият бар Cache ще представи специални коктейли и разнообразни напитки, а Cine Grand ще предложи на посетителите дългоочаквания филм “Сноудън“.

Всички събития са по повод новата визия и идентичност на Park Center Sofia, който през последните две години смени не само името си, но обнови фасадата и вътрешния интериор, привлече нови наематели, разшири зоната за хранене и създаде нов за пазара микс от различни магазини и услуги. Съвременният интериор, новият микс от магазини, заведения, забавления и услуги, отличната централна локация и прекият достъп до парка превръщат новия Park Center в малкото бижу на София. Скоро очаквайте и още информация за нови магазини и услуги в парка.

www.parkcenter.bg
www.facebook.com/ParkCenterSofia/
Facebook Event
#ParkCenterSofia
#ParkIsTheNewCity
#TheLittleGemOfSofia

 
По темата: