Ново онлайн предаване – „От Раз“ за гейове и лесбийки?

Ново онлайн предаване тръгва в интернет пространството от началото на ноември. „От Раз“ е името на новото шоу, в което всеки ще намери своето място. Предаването ще се излъчва всяка седмица, а всеки месец ще бъде посветено на определени теми и хора. Освен известни лица в „От Раз“ ще гостуват и обикновени хора, с необикновени занимания и истории. Новото предаване има и различни рубрики – „РазГовори“, „РазЛични“, „РазПлаче“, „РазМисли“.

Първият един месец ще бъде посветен на различните хора, на тези с обратна сексуална ориентация. Гости в студиото ще бъдат травестити, хомосексуалисти, лесбийки, психолози и известни личности.

По темата ще се включат бившият травестит Урсула – Борислав Сапунджиев, скандалният Ицо Петроф, дуетната половинка на Сашка Васева – Екстрийм, травеститът Беки и още.  „От Раз“ ще разгледа темата за хората с обратна сексуалност и ще се опита да разбере живота на различните.

Запазено място в предаването е на пиара и светски журналист Ангел Дончев, който ще бъде водещ на РАЗлична рубрика, в която ще става въпрос за новите неща и актуални влечения.

Водещ на предаването пък ще бъде познатият от предаванията „Коктейл в събота вечер“ и „15 минути“ – Медо Тодоров, който поема щафетата на различното предаване. Всеки месец ще има ко – водещ, който ще бъде обикновен човек.

Ekrana.info ще публикува изданията на предаването.