Ново шоу с Иван и Андрей конкурира Слави всяка вечер

Една легенда вече никога няма да е същата. Телевизионното предаване „Сблъсък“ вече ще е с нови водещи. След като 14 години Иван и Андрей бяха начело на авторското си предаване, сега те са решили да го напуснат, за да се захванат с нов проект – вечерно ток шоу.

„Сблъсък“ ще е с добре познатите си водещи още три седмици. След това вече ще бъдат избрани нови лица, които да поемат функциите им. Най-вероятно това ще бъдат Кирил Ефремов, който бе главно действащо лице в риалити предавнето „Къртицата“, както и победителят от шоуто Любо, съобщава вестник „Всеки ден“. Техните имена са сред най-обсъжданите в телевизията, като един от вариантите е да се направи допитване до зрителите, които да кажат кой искат да гледат начело на култовото предаване занапред.

Иван и Андрей от сега се занимават активно с концепцията на поредното ново предаване, което ще захванат. Те вече претърпяха един провал с предишния си опит за нощно предаване със „Шоуто на Иван и Андрей“. То бе спряно след края на втория сезон, когато тъкмо бе започнало да набира скорост. Със сигурност главен сценарист на предаването ще е отново Мирон Крумов.

„Не мога да разкривам официално какво точно ще бъде предаването, защото предстои да го представим, заедно с колегите от ТВ7. Но освен с него, ние ще водим и лайфовете на „Къртицата“, така че нормално е вече да не можем да водим „Сблъсък“, за последно ще се появи там малко преди Коледа“, коментира Андрей пред „Всеки ден“.

За първи път „Сблъсък“ тръгва преди 16 години по кабелната телевизия „Демо“. Истинският възход на рубриката и двамата водещи започва след трансфера им в Би Ти Ви, където в продължение на осем години е най-гледаното предаване в своя часови пояс.

То роди и своите герои като Боби Турбото, Румен Луканов, Културовед Гъмов. Даде път към популярността и на асистентките Ирен Онтева, Вили Сечкова, Мария Велкова. Публиката асоциира „Сблъсък“ само с Иван и Андрей, но много пъти по различни причини се е случвало друг да замества емблематичното дуо. На ринга, но не като участници, а като водещи, са стъпвали Витомир Саръиванов, Нана, Станимир Гъмов, Митко Павлов, Светла Петрова.

По инфо на VsekiDen.com