Ново: THE BIG BLACK PARTY с Криско и Скандау

Монти и Елена от Ice Cream стартират проекта „THE BIG BLACK PARTY ”в София и страната

Изпълнителите от нашумялата банда Ice Cream решиха да загреят студените зимни дни със запомнящи се черни партита преди Коледа и Нова година. Стартът на THE BIG BLACK PARTY е на 12 декември в клуб Плаза, Стара Загора, където гост изпълнител на партито ще бъде Криско.

Интересното е, че ще можете да видите в друго амплоа Монти – като DJ Monty и Елена в ролята на хост на събитията. Сексапилни танцьорки Ралица и Марина, чиито лица със сигурност сте срещали, грандиозно начало и други приятни усещания, много награди и изненади са заложени в концепцията на събитията, за които първи дати вече знаете.

На 13ти декември пък ще бъде открит и сезонът на THE BIG BLACK PARTY в София. Мястото е клуб CUBO, където ще чуете „най-бързата уста” – Фо, в компанията на изпълнителя Ходини. Освен тях, на сцената на THE BIG BLACK PARTY ще се качат и момчетата от Скандау.

С тези и още три декемврийски дати ще завърши успешната година, но само с цел да загатне какво предстои. Монти и Елена споделят, че това е само загрявката за онези безпаметни нощи в новата 2014-та, които се крият в идеологията на тяхното THE BIG BLACK PARTY.