Новогодишна програма със звездите на ТВ7

Иван и Андрей в последен „Сблъсък” навръх Нова година

Мартин Карбовски раздава неочаквани подаръци, Катето Евро и Део водят купона

Най-добрите музикални артисти, най-красивата българка, най-устатите водещи и най-пияното прасе – това е само част от най-добрата новогодишна програма, която TV7 са подарявали на зрителите си.

В новогодишната нощ Иван и Андрей ще направят своя бенефис на ринга на собственото си предаване „Сблъсък”. За последно двамата ще противопоставят гледните точки и то не на кой да е, а на г-н „Следващият, моля” Башар Рахал и емблемата на „Усещане за жена” – Гергана Стоянова.

Топ публицистът Мартин Карбовски ще напусне за малко „фронтовата линия”, за да направи неочакван подарък. И то голям. На кого и какво ще подари Карбовски ще стане ясно на 31 декември.

Мис България 2013 Нанси Карабойчева ще украси екраните в последните часове на 2013-та и ще влезе в празничната атмосфера с полъха на световния конкурс в Бали. Към красивите изненади ще се присъедини разбира се и Николета Лазонова, която е приготвила малък сюрприз на един от колегите си.

Няма как телевизионната трапеза на българина да мине без свинско, а то ще дойде в целия си блясък, придружено от водещия си Любен Дилов-син. Двамата с дремещата свиня, която на Нова година дреме, не защото й се спи, а защото е прекалила с алкохола,  ще поговорят за секс, лъжи и телевизия.

Една скрита камера ще разбуни духовете с много хумор в празничната програма.

Минути преди талантите от детска група “Бон-Бон” да изпеят химна на България, Влади Въргала ще направи своята прогноза за 2014 в стил „шменти капели”. А с настъпването на Новата година всички звезди ще се хванат дружно на едно голямо Дунавско хоро и ще покажат кой може и кой не да тропа в неравноделен такт, заедно с ансамбъл „Нашенци”.

За доброто настроение, песните и танците в продължение на два часа ще се грижат най-добрите музикални артисти в България. Мариана Попова, Дичо, Марина Кискинова, Йоанна Драгнева ще накарат зрителите за миг да оставят чашите и вилиците и да потанцуват, а Део, Лео, Рафи и Играта ще проверят може ли някой да се разкърши повече дори от тях на хита им „4Д”.

Не пропускайте забавната, красива, хаплива и музикална новогодишна програма по TV7, само на 31 декември, точно в 22:00 часа.