„Няма да съм аз“ на Андреа – секс(и) премиера от Планета

Андреа по-скандална от всякога!

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=rCu0tyPVA48

Новото парче на Андреа вече е факт. Този път обаче певицата буквално надмина себе си в умението си да скандализира. Освен провокативен текст, тя е заложила и на убийствено горещи сцени. Може да се каже, че до момента блондинката не е пускала по-провокативен клип.

Главна героиня в лентата е нейната приятелка Моника Валериева, която също не й отстъпва и демонстрира разкрепостено поведение пред камера.

Любопитното в случая е, че след като стана ясен текстът към парчето, феновете на фолк дивата веднага заподозряха, че е посветен на скандала между Моника и Валери Божинов. Всеизвестен факт е, че най-добрата приятелка на Андреа бе обявена от медиите за новата жена до футболиста, която го е разделила със съпругата му Николета Лозанова.

Във видеото към парчето „Няма да съм аз“ е сниман един от автомобилите на британския лидер Чърчил, а тоалетите, с които е облечена блондинката са на известния ливански дизайнер Tony Yaacoub, който се грижи за визиите на редица световноизвестни личности от изтока.

Музиката и аранжиментът са дело на Оцко. Текста към „Няма да съм аз“ написа Мариета Ангелова. Режисьор – Йордан Петков.

Андреа по-секси от всякога и на Хелоуин

Андреа и Кубрат Пулев отбелязаха заедно Хелоуин. Двамата неведнъж са показвали, че умеят да се забавляват заедно и този път го доказаха отново.

Изпълнителката бе заложила на провокативен тоалет и не може да се каже, че бе с някаква специална маскировка. Тя обаче изглеждаше много привлекателна, което не е нещо необичайно за нея. Блондинката събра погледите на околните с пищните си форми и извивки.

 
По темата: , ,