„Няма да ядеш“ на 6a-6a – супер забавен клип или провал? (видео)

Забавлявайте се с „Няма да ядеш” на Ша- Ша и спазвайте препоръките на специалистите! Харесва ли ви?

Няма да ядеш„е новият сингъл на 6а-6а, с който формацията започва годината. Песента е  апел за по-здравословен начин на живот и предлага нетрадиционна рецепта за освобождаване от излишните килограми.

Аудиото:

„Оперета пънк за по-добра линия“ е точното определение , което поставя  на поредното си произведение певицата и автор на текста Гергана.

Изключително забавния сюжет е  поднесен с чувство за хумор, намигване и закачка към всички лакомници и любители на похапването.

Виртуозният китарист Цвъри е поканил като гост музикант в този проект   един от най-търсените бас китаристи у нас  и на Балканския полуостров.

Бас линиите на  Веселин Веселинов „Еко“ са щипка пиперливи подправки в композицията.  Цвъри  рисува музикалния образ на глада с налудничави китарни вопли .

Видеоклипът:

Дебют за режисьора Любомир Печев.

Запомнете това име. Тепърва предстоят приятни изненади и предизвикателни предложения от талантливия студент в НАТФИЗ.

Оператор е Емилиян Атанасов, монтажист – Михаил Дервенски, сценограф – Теодор Киряков.

Актьори – доброволци се вживяват в ролите на спортист , балерина , готвач, мафиот и се впускат в упорита борба за отварянето на главния виновник  в драмата – Хладилника.

В кратката театрална схватка като актьори  участват и музикантите от Ша – Ша. Гергана дебютира като актриса в ролята на полицай, а на Цвъри е поверена партията на клошар.

Виж клипа и изкажи мнението си:

 
По темата: