Няма по-забавна Коледа – просто си пусни bTV Cinema!

bTV COMEDY – акценти от филмовата програма

за седмицата 21 декември – 27 декември 2009 г.

Акцентите накратко:

На 24 декември стартира премиерният за България сериал „Тайтъс”.

На 25 декември пък ви очакват 10 епизода „Малкълм”.

Събота, 26 декември, е посветен на „Всички обичат Реймънд”, а на 27 декември – неделя – е поредният маратон с „Ало, ало”.

8 от най-смешните коледни филми ви предлага bTV COMEDY по празниците.  За вас избрахме следните заглавия:

12 ДНИ ДО КОЛЕДА
Оригинално заглавие: The Twelve Days of Christmas Eve
Дата на излъчване: 22-ри декември, вторник, 21:00 часа
Комедия, фентъзи, САЩ, 2004 г.
Режисьор: Марта Колидж
Участват: Стивън Уебър, Марк Киско, Памела Паркър и др.

Стивън Уебър, известен на българските зрители от ролята му на Браян Хакет от “Криле”, е Кевин Картър в тази красива романтична комедия. Кевин е преуспяващ бизнесмен. Той има всичко, но е забравил най-важното – да бъде щастлив със семейството си.

Един ден фирмената плоча на бизнес сградата, в която работи, се стоварва върху него. Той идва в съзнание в болницата, покрит с травми от главата до петите, но жив. Разбира, че има 12 дни, за да подготви най-красивата Коледа в живота си…Даден му е втори шанс да промени делата си така, че да е от полза и за близките си. Дали проявената щедрост може да промени една съдба?

НЕ СЕ ВЛЮБВАЙ В МАМА
Оригинално заглавие: Recipe for a Perfect Christmas
Дата на излъчване:23-ти декември, сряда, 21:00 часа
Повторение: 24-ти декември, четвъртък, 10:00 часа
Комедия, САЩ, 2005 г.
Режисьор: Шелдън Лейри
Участват: Кристин Барански, Карли Поуп, Боби Коновейл, Моника Паркър,  и др.

Курортният сезон се обръща надолу с главата за младата кулинарна критичка JJ (Поуп). Нейната свободна по дух,  документи и поведение майка (Барански) изведнъж се появява без предупреждение като гръм от ясно небе. В опитите си да осигури разнообразие на родителката си, пък и да се отърве поне за няколко часа от нея, JJ я запознава с млад готвач (Коновейл), който предизвиква трепети не само в сърцето на майката…

ДЪЩЕРЯТА НА ДЯДО КОЛЕДА
Оригинално заглавие: Santa Baby
Дата на излъчване:24-ти декември, четвъртък, 21:00 часа
Повторение: 25-ти декември, петък, 10:00 часа
Комедия, САЩ, 2006 г.
Режисьор: Род Ъндърлууд
Участват: Джени Маккарти, Джордж Вендт, Иван Сергей и др.

Мери ще трябва да зареже своята бляскава кариера, когато баща й получава сърдечен удар. Тя се завръща у дома, за да поеме грижите около него и да продължи семейния бизнес. Всъщност нищо не е нормално и лесно, когато трябва да живееш под прикритие и си… дъщеря на Дядо Коледа.

ДЯДО КОЙ
Оригинално заглавие: Santa Who?
Дата на излъчване:26-ти декември, събота, 26:00 часа
Повторение: 27-ти декември, събота, 10:00 часа
Комедия, САЩ, 2000 г.
Режисьор: Уилям Диър
Участват: Лecли Hилceн, Стивън Eкълт, Pобин Лaйзли, Tоми Дeйвидcън, Кapън Лe Блaнк, Pичард Фицпатрик и др.

Tелевизионният репортер Питър подготвя ежегодния си коледен репортаж…Съвcем cлучайно изневиделица Санта Клаус се изръсва от cвоята небеcна шейна и пада върxу капака на колата на репортера. Уж вcичко е наред cъc cтареца, но… той не помни абcолютно нищо: дори не cи cпомня кой е и cъвcем е забравил за коледните cи задължения. Единcтвеният, който заподозира, че зад личноcтта на брадатия cтарец cе крие иcтинcкия Cанта Клауc е Зак, cина на Клер, която е гадже на Питър. B това време помощниците на Cанта Клауc – елфите, под командването на глевния елф Mакc, започват да издирват добрия cи cтар шеф…

УДАР СЪС СТИК 2
Оригинално заглавие: SLAP SHOT 2: BREAKING THE ICE
Дата на излъчване:27-ми декември, неделя, 21:00 часа
Повторение: 28-ми декември, понеделник, 10:00 часа
Комедия, САЩ, 2002 г.
Режисьор: Стив Боуъм
Участват: Джесика Стийн, Нанси Дауд, Стивън Болдуин, Гари Бъзи, Дейвид Хемингс и др.

Пригответе се за нова порция сблъсъци на леденото игрище в невероятното продължение на „Удар със стик“, филмът-класика, наречен „един от десетте най-добри спортни филми за всички времена!“ (The Sporting News)

Шон Линдън (Стивън Болдуин) е многострадалният капитан и треньор на „Главатарите от Чарлстън“. „Главатарите“ са отбор със стара слава. Но новият им собственик-милионер (номинираният за „Оскар” Гари Бъзи) хрумва гениална идея: да превърне „Главатарите“ в тромави, непохватни неудачници в измислена хокейна лига, създадена в телевизионно шоу. А за да бъдат разбити окончателно за треньор на знаменитите хокеисти е назначена жена! Дали това е достатъчно за Шон и юнаците му да си върнат старата бойна слава на леда?