Обичай ме въпреки недостатъците ми сезон 3 от TLC

Третият сезон на поредицата „Обичай ме въпреки недостатъците ми“ разказва за силата на любовта от 1-ви февруари по TLC

Новите епизоди ще докоснат зрителите до разтърсващите истории на хора с тежки медицински състояния, които търсят своята половинка

Любовта е навсякъде, но за добре изглеждащите, забавни и необвързани участници в „Обичай ме въпреки недостатъците ми“ намирането на любов не винаги е лесно. Всеки от тях крие дълго пазена тайна. Но съществува ли подходящ момент да признаеш на човека, с когото се виждаш, че страдаш от смущаващо медицинско заболяване? Премиерата на 3-ти сезон на „Обичай ме въпреки недостатъците ми“ стартира на 1-ви февруари, сряда, от 22:00 часа по TLC, за да отговори на този въпрос.

Всеки от новите епизоди разкрива истории за запознанствата на по-необикновени хора, всички от които крият тайни за своето тяло и търсят любовта. Поредицата проследява тяхното пътешествие, по време на което участниците се борят да говорят с хората, с които се срещат по една изключително лична за тях тема.

Героите на „Обичай ме въпреки недостатъците ми“ страдат от различни състояния, вариращи от алопеция и ампутирани крайници до хиперхидроза (прекомерно изпотяване) и гангренозна пиодермия. Подобни състояния не могат да бъдат опазени в тайна по време на среща и поради тази причина се появяват купища дилеми.

Някои от участниците никога преди не са разкривали медицинското си състояние и се ужасяват от мисълта да говорят за него. Всички те са придобили умения да прикриват заболяването си, но дълбоко в себе си знаят, че ако искат да имат шанс в любовта, трябва да признаят най-съкровената си тайна.

Щя успеят ли участниците в „Обичай ме въпреки недостатъците ми“ да разкрият своите тайни и да срещнат любовта? Предстои да разберем всяка сряда през февруари от 22:00 ч. по TLC.

 
По темата: