Обновеното „Море от любов“ излъчва две истории тази събота

“МОРЕ ОТ ЛЮБОВ”

Събота, 6 юни 2009 г., 17 часа, bTV

Във втория брой на обновеното “Море от любов” ще видим историята на едно лудо от любов момче, готово на всичко, за да задържи момичето си да не заминава на гурбет в чужбина. А във втората част ще станем свидетели на любовната сага на едно момиче, обичащо много по-възрастен от нея мъж, което се опитва с помощта на майка си, да умилостиви баща си и да го накара най-сетне да приеме връзката й.


Историята на Милчо и Даниела започва преди 13 години. Тогава тя е ученичка в 10-ти клас в СПТУ „Георги Кирков” в Дулово. А той е работник в едно заведение да училището.

След 5 месеца любов двамата се разделят като приятели. Скоро след това Милчо се задомява. Ражда му се син, но след две години брак се развежда. Минават 10 години, в които той няма сериозна връзка и почти губи вяра в любовта. Но по Коледа през 2008-ма година, в една дискотека в своя град, Милчо отново среща Даниела и нещо се пробужда в него.

Няколко дни по-късно, в новогодишната нощ, двамата герои в историята си споделят преживяното през годините на раздялата. Даниела споделя, че 2 години е живяла и работила в Москва, където са на гурбет майка й и сестра й. После се прибира в България и започва работа в София.

Милчо пък й споделя за опитите да се установи в Гърция и Италия, където бил самотен и страдал много, далеч от детето и родителите си. За себе си той е решил, че остава в България.

От Нова година до днес, Милчо и Даниела са много щастливи заедно, но и малко притеснени за бъдещето си. В момента Даниела е безработна и много ядосана, че няма реализация. Тя постоянно говори, че иска и мечтае да се върне в Москва…

И точно по този повод Милчо написа писмото си до екипа на романтичната шоу, с молба за помощ – да спрем заминаването на Диди.

Героиня на втората история е Виолина. Ще са запознаем и с майка й – Валя, приятеля й – Асен и баща й – Димитър. Но Виолина бе тази, която потърси съдействието на „Море от любов”. Ето и нейната история.


Тя е от село Алдомировци, близо до Сливница. На 22 години е и работи като сервитьорка. Виолина и любимият й Асен имат 17 години разлика! Заедно са от 2 години. Обичат се много… очакват и дете.

Проблемите идват от бащата на Виолина, който е против връзката й с Асен. На срещата с екипа на романтичното шоу, тя дойде придружена от майка си – 39-годишната Валентина, която я подкрепя и окуражава, припомняйки кака навремето е била на 15 години, когато се е залюбил с баща й… а на 17 вече била бременна. И това разбира се, не било прието добре от родителите им… но двамата с Димитър създават семейство и са щастливо влюбени и до днес.

„Трябва ли да отровим живота на детето си, както навремето отровиха нашия?” – пита се майката на момичето, виждайки, че дъщеря й е щастлива от избора на партньор… но страда ежедневно от реакцията на баща си.

В студиото на “Море от любов” ще видим развръзката на цялата тази история… а краят й бе изненадващ за всички… дори и за екипа на шоуто!

 
По темата: