Обратен ефект, Уикеда и Хиподил безплатно в Разлог

Два дни як рок в Разлог

За два дни Разлог ще бъде рок столицата на България. Феновете на БГ музиката ще могат да се насладят на музикалното шоу на централния площад в планинския град.

Началото на събитието е в 19,30 часа на 7 септември, входът за всички меломани е безплатен. „Рок Разлог 2012” събира на една сцена в петък и събота вечерта Уикеда, Обратен ефект, Светльо Хиподилски & The Legends, Акустик Бийтълс Проджект и Камино 4. „Уикеда” отбелязва своето завръщане на сцената точно на този музикален фестивал. Ветераните в рок и пънк музиката „Обратен ефект“, считани за едни от най-големите веселяци на българската музикална сцена, ще припомнят своите хитове.

С над 20 години опит зад гърба си, музикантите включват в репертоара си за „Рок Разлог” хитовете „Моля ви, мадам“, „За Марчето“, „Плейбой“ и други. Изненади се очакват от Светльо Хиподилски, който знае как да весели публиката.

Значително по-спокойна, но със сигурност незабравима, ще бъде и втората вечер с Акустик Бийтълс Проджект и Камино 4. Рок фестът се организира от общината, а пръв фен на рок музиката е общинският кмет Красимир Герчев. „В Сандански залагат на фолклора с фестивала „Пирин фолк“, а ние на най-красивата музика – на рока“, твърдят разложани.

Инфо: Агенция Стандарт нюз