Общото между Алекс Сърчаджиева и ромите – видео

Вярвам в Дядо Коледа и по-скоро в това, че когато човек много иска нещо да му се случи, то се случва. Има чудеса, те зависят от нашата вяра и любов. Това заяви в ефира на „Събуди се“ актрисата Александра Сърчаджиева.

„Не обичам коледните празници, защото не обичам суетенето около тях, сякаш след Коледа и Нова година няма да пием и ядем повече и ще дойде Третата световна война. Днес с Иван си говорихме, че Коледа трябва да е всеки ден, а не само като стане декември. Не може само сега да се сещаме за децата по домовете и възрастните хора. Трябва да помагаме всеки божи ден“, каза Сърчаджиева.

В студиото показаха писмо на щерката на Ласкин и Алекс, което е адресирано до белобрадия старец. В него момиченцето иска пиано. Актрисата изчете писмото на глас, извини се за правописната грешка, но обясни, че дъщеря й сега е първи клас и това е нормално.

„Ние не чакаме да дойде деня, винаги по-рано й даваме подаръците. Тя вече получи дара си за Коледа, а се оказва, че е и много талантлива. Може би ще я запишем на уроци по пиано. Все пак тя не получава всичко, което иска. Опитваме да я научим, че за да има нещо, трябва да се постарае. Аз лично никога не съм получавала нищо наготово. Затова е редно и София да се научи на това“, каза тя.

Актрисата разказа колко комична е била ситуацията около раждането на детето. „Исках упойка, но като стигнах в болницата имах вече 8 сантиметра разкритие и докторът не даде – слагала се до 4. В крайна сметка докторът ми каза, че съм родила като ромка – бързо, весело и пъргаво“, каза тя.

Сърчаджиева разкри, че готви нещо грандиозно в чест на майка си, но пожела да го запази в тайна до края на годината.

Инфо: Агенция БЛИЦ