Общото между Али Ръза от „Листопад“ и Уилям Леви от „Бурята“

Уилям Леви от „Бурята” участвал в клип на Дженифър Лопес

Али Ръза от „Листопад” в битка за най-ревностен пазител на семейните ценности във „Фамилията решава”

Кубинският актьор и модел Уилям Леви, който участва в новата латино сага на Диема Фемили „Бурята”, доби световна популярност благодарение на ролята си в клипа на Дженифър Лопес “I’m into you”. Заради опасно близките сцени с дивата, сексапилният кубинец дори бе обвинен за раздялата й с Марк Антъни, след като дълго време му преписваха връзка с Лопес.

Стигна се дори дотам, че самият Леви трябваше да опровергае слуховете, заявявайки, че между двамата няма нищо повече освен работни отношения. В реалния живот вече 10 години актьорът е щастливо женен за Елисабет Гутиерес. Двамата са горди родители и на две деца, момче и момиче – Кристофър и Кайли.

Верен на семейните ценности е и друг актьор – турската звезда Халил Ергюн, по-известен като Али Ръза от „Листопад”. Именно затова той е един от номинираните в кампанията на Диема Фемили „Фамилията решава”, когато следващата седмица в битка за зрителска подкрепа ще се впуснат най-ревностните пазители на семейните ценности. Освен него, номинирани в категорията са още Бурхан от „1001 нощ” (актьорът Метин Чекмез) и Сюхейля от „Гордата Аси” (Тюлай Гюналп).

Интересното около образа на Али Ръза е, че и в реалния живот актьорът Ергюн е изключително предан на семейството си – макар да не е женен, той има 12 племенници, за които се грижи като за собствени деца. С част от хонорара си от сериала „Листопад” той си купи красива къща с изглед към Босфора – актьорът се премести от европейския бряг на Истанбул на азиатския и вече живее в къща с площ 450 квадратни метра.

Напоследък  Али Ръза, както често го наричат в Турция, изненада всички с подкрепата си за управляващата ислямистка партия, заради което отнесе сериозни критики. Той самият обясни, че подкрепя демократичните реформи, които предприема правителството на Ердоган. Актьорът е известен с левите си убеждения, заради които дори прекара две години и половина в затвора.

Следващата седмица, от 11 до 15 ноември, зрителите могат да подкрепят него или останалите номинирани, като гласуват във Facebook страницата на канала facebook.com/diemafamily