Обвиненият в побой има алиби: снимал клип за Саманта!


Задържат човек на Галеви за побой – той обаче е снимал клип

Човекът, който върти бизнеса на братя Галеви, докато те са в ареста, бе задържан тази сутрин за 24 часа.

Васил Капланов е обвинен, че е избил зъбите на дупнишкия бизнесмен Йордан Костов – Джоко в четвъртък.

Как обаче един човек може да бъде по едно и също време на две места …. и то, когато няма брат близнак?

Същият този четвъртък Капланов е бил на снимачната площадка на новия клип на фолк-певицата Саманта – “Рискувам с теб”. Снимките са били в София в дискотека “Ескейп”, след което целият снимачен процес се е прехвърлил в град Девин.

Над 15 човека екип са свидетели, че Васил е бил с тях по времето, в което се твърди, че е станал инцидентът в Дупница.

“Капланов е професионален стрелец, с множество награди от състезания и с разрешение за притежание на оръжие. Именно затова го викаме на снимачни терени, където има и звезди, за да ни е по-сигурно. Все пак по улиците се движат всякакви луди” – коментира режисьорката и журналистка Нина Никол.

Тя е убедена, че Васил е натопен, заради събраните с негова помощ над 14 000 подписа в подкрепа Пламен Галев да се яви като независим депутат на изборите.

“Самата аз съм участвала в изборите и знам колко мръсна игра е това. Само че този път не са предвидили, че човекът може да име алиби … и още по-хубавото – алиби, на което присъстват и журналисти.” – добавя Нина Никол.

“Разбирам, че по този начин някой иска да компрометира Пламен Галев, но явно не са избрали най-подходящия ден, за да натопят Васил”, допълва 16-годишната Саманта, която и по участия ходи с професионална охрана.

Снимка: ВИП Комюникейшън
Васил Капланов и Нина Никол по време на снимките на клипа