Огорчената Ани Салич: bTV не казаха едно „Благодаря“!

Ани Салич е била между живота и смъртта и още не може да забрави ужаса, който е изпитала тогава. Новинарката е изпаднала в кома и лекарите едва са я спасили.

Случило се по време на раждането на сина й Лазар. Ани Салич и Бранко дълго време се опитвали да имат бебе и когато най-сетне синът им е на път да се появи, родилката изпада в кома.

„Бях на прага на смъртта. И до днес още се възстановявам от случилото се. Такова нещо не се забравя“, спомня си Салич. Това обаче не я спира да иска второ дете и така се появява малката Хана.

За Ани трудностите и изпитанията не спират дотук. Тя има друг здравословен проблем и се налага операция на гърдата.

Само преди година пък падна жестоко и си счупи крака. Близо месец Салич бе извън строя заради пироните в крака й. Но на всичко това гледа с усмивка – изпитанията, през които е трябвало да премине.

Друг вид изпитание за Ани Салич бе напускането й на бТВ. Новинарката не крие горчилата, която е изпитала, щом разбира, че не е желана. Подава си молбата за напускане при шефката на новините и отказва преговори. Въпреки че й предлагат 10 годишни заплати накуп и ново предаване, Ани иска свободата си.

„Няма да простя на колегите си, които срещу името ми написаха „сребролюбец“, казва Салич за списание Love Style.

„Беше ми тежко, много плаках! Но най-обидно ми беше, че в официалното съобщение за напускането ми нямаше едно „Благодаря“, накърнено е достойнството на Ани след 13 години всеотдайна работа.

В крайна сметка, може би е за добро. Точно преди 20 години кариерата на Салич като журналист започва именно в Нова телевизия. Тя се явила на кастинг малко преди да приеме нова работа – стюардеса в БГА „Балкан“. Започва да води предаване в София, а малко по-късно й правят оферта от бТВ, където е и забелязана от голямата аудитория.

За да се върне 13 години по-късно отново там, откъде е започнала.

Смут в Нова тв: Даниела Тренчева с ново предаване преди Ани Салич

Нови драми тресат звездите на Нова тв Ани Салич и Даниела Тренчева. Настоящата партньорка на Ники Дойнов в новините е бясна, че бившата се уреди с предаване в праймтайма на медията преди нея и за капак ще се излъчва в събота вечер, когато е най-гледаното време. В същото време благотворителното шоу на Ани Салич с известни личности се бави вече втори месец и няма никаква яснота кога и дали ще стартира.

„Ани точно затова напусна Би Ти Ви и сега не може да повярва, че същото нещо й се случва и тук. Не че завижда на Даниела, но смята, че нарочно на нея й се дава шанс първа, като компенсация, че е махната от титулярното място в новините”, обясняват колеги на двете водещи.

Тренчева пък се пръскала от кеф, че най-после е получила заслужено ролята на топ водеща. Тя ще прави предаване малките хора в малките населени места, които дори ги няма на картата, съобщават от медията. Освен водеща Даниела ще е и автор на 60-минутното „Ничия земя”, което тръгва още от тази събота.

Инфо: Агенция ПИК