Огромен сапунен мехур и огнено шоу от „Ол инклузив“

Природни стихии завладяват сцената на „Ол инклузив“

Този вторник природни стихии ще се разразят на сцената на „Ол инклузив“. Въздух, вода… и още 10-12 съставки ще се съберат в невероятното изпълнение на Андрей Иванов. Той прави сапунени мехури, при това професионално. Всички сме правили такива като деца, но едва ли някой е постигал над 40 метра дължина на мехура. В това, което прави Андрей е близо и до рекорд на Гинес – за най-много вкарани един в друг балони – 12. Рекорда за момента принадлежи на виетнамец и е 14. Но нашият сънародник уверено казва, че просто трябва да си направи по-голям плот и ще успее.

Андрей произхожда от цирково семейство, а Енчо Керязов е негов братовчед. За първи път вижда номер със сапунени мехури в Англия през 2000-ната година. Тогава  обаче няма от къде да си набави течността, която е специална и освен веро съдържа дузина други съставки. В последствие започва да я внася от Украйна и преди две – три години започва сериозно да се занимава с това причудливо изкуство. В момента произвежда течността сам, като за да обогати номера си може да вкара в мехурите и хелий и други газове, които да променят цвета на балоните.

Чеди шоу, когото преди няколко епизода видяхме да върти 20-ина чинии едновременно, този път ще взриви сцената със спиращо дъх огнено шоу, като дори ще си хапне от пламъците.

Богомил от първия сезон на „Х фактор“ пък ще се погрижи за музикалното оформление на броя. Той ще изпълни „Пак ще се прегърнем“ на ФСБ, както и собствения си хит „Тялото ти в ритъм“.

Очаква ни разбира се и поредната доза комедийни скечове и репризи от Зуека, Рачков и компания.

Всичко това, че и още  – в „Ол инкузив“, вторник, 3 декември, от 21 часа по Нова телевизия.

Гледай видео запис от предаването онлайн