Охрид лудва по „Буба лази“ на Крум, Дебора и Кристияна – скоро и у нас!

Крум, Дебора и Кристиана с награда от Охрид фест 2010

Крум, Дебора и Кристиана спечелиха Наградата на публиката от тазгодишното издание на “Охрид фест-Охридски трубадури”. Триото представи за първи път песента  “Буба лази” – по музика на Оцко и текст на Росен Димитров.

Специално за фестивала Крум се върна отново към флейтата и освен като певец, участва в представянето и като инструменталист.

“Никога не съм тръгвал на конкурсни форуми с мисълта да се върна с награда. По-важно за мен е представянето ми. След като изпълнихме песента, докато се прибирахме от сцената обаче, бях сигурен, че ще вземем Наградата на публиката. Хората в Долни сарай избухнаха в аплодисменти и чух много силни викове след финала на представянето ни”, споделя Крум.

За Дебора и Кристиана това е  първото отличие. “Много сме щастливи от наградата и от факта, че можем да представяме песните си дори извън България и то само година, след като стартирахме кариерата си”, допълват двечките.

Силен интерес беляза трито по време на тридневния си престой в Охрид. Крум е добре познат на македонската публика и честите му гостувания в страната са факт, както и присъствието му в македонските медии. Въпреки че бяха дебютанти в съседката ни, Дебора и Кристиана се радваха на вниманието на отразяващите журналисти.

До дни видеоклипът към “Буба лази” ще се завърти ексклузивно в ефира на Фен ТВ.

Krum, Debora i Kristiana – Buba Lazi (Coming Soon!)

 
По темата: , ,