Онлайн билети по 40 лева за Большой Московский Цирк в София, Пловдив, Русе

Большой Московский Цирк представя новата си програма CIRCUS 2.0 в София, Пловдив и Русе

„Большой Московский Цирк” пристига за втори път в България по покана на DEGRIS EVENTS.

Двучасовите представления в България са на 20 май София – „ Арена Армеец” , 22 май Пловдив – „Колодрум”, 24 май Русе – “Булстрад Арена”.

“CIRCUS 2.0” е висикотехнологична програма с лазерни инсталации, светлинни, звукови и видео ефекти.

Мащабна продукция превишава 100 души – акробати, фокусници, жонгльори, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най – добрите циркови артисти в света – водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

Шоу спектакълът е с ефектен декор, пищни костюми, авторска музика изпълнена от оркестър на живо и оригинална хореография.

На манежа, братя Запашние ще представят уникална атракция с изпълнение на салтомортале /смъртен скок/ и други опасни, акробатични номера върху препускащи коне. Децата ще се забавляват с дресурата на кучета.

Основатели на „Болшой Московский Цирк“ са Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни – абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на зрителите им е около 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на руския Форбс за най-богати хора, двамата са режисьори на спектаклите на „Болшой Московский Цирк“ .

Гмурнете се в измерение на “паралелната реалност” – “CIRCUS 2.0”, където човешките възможности надхвърлят предела си.

„Большой Московский Цирк” няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи!

Деца до 7 годишна въздраст се допускат без билет, aко не заемат отделно място. Учтиво молим, родителите/ придружителите, да носят копие на акта на раждане на детето.

Цените на билетите са : София от 40 -110 лв., Пловдив от 40 – 100 лв., Русе от 40 – 80 лв.

Билетите се разпространяват в мрежата на eventim.bg, билетен център на НДК, бензиностанции OMV, Office1, книжарници Orange, каса на Eventim в The Mall.

Линк онлайн билети