Онлайн билети по 52.50 лв. за рок концерт на стадион Васил Левски

Най голямото музикално събитие за 2017 година, което предстои в България, е насрочено за 22 септември 2017 година на Националния стадион „Васил Левски“.

800 музиканти от 100 рок групи ще се слеят в най голямата рок банда в България!

Мотото на предстоящия концерт е „Rock in Bulgaria“. 100 рок групи в подкрепа на фондация „Мами в нужда“.

На 22 септември 2017 г. ще излязат 100 български рок групи, които ще се слеят в една рок банда заедно със Симфоничния оркестър на Българското национално радио. Специално участие ще вземат и Танцов ансамбъл „Българе“, които ще играят в специални костюми на рок музиката.

Всички музиканти, заедно с оркестрантите от БНР ще изпълнят заедно 43 песни, по предварително избран репертоар. Подборът на парчетата включва хитове на най-популярните и обичани от публиката групи, които участват в инициативата.

Концертът ще продължи около 6 часа – от 17 часа до към 23-23.30 часа. Сцената ще бъде теренът на стадиона. По време на концерта ще бъде спуснат гигантски транспарант, на който всеки от участниците ще нарисува едно детско лице и ще се подпише. Това ще е най-големият поп-арт, създаван някога.

Концертът ще бъде открит със 100 мотора от мото клуб , които ще направят една обиколка на терена и ще изфорсират двигателите.

Предвидени са двама водещи на концерта. Диригентът ще разпредели музикантите по секции. Гост звездата на музикалното събитие №1 за 2017 година ще бъде Джо Лин Търнър. Интерес към събитието потвърдиха „Пушкинг Комюнити“, Джордж Гакис, руската група Изи Диззи. Ще участват и хорът на БНР, които ще са бекграунд. Закриването на концерта ще бъде с фойерверки и лазерни ефекти.

Музикалната селекция се осъществява от Ивайло Кицов.

Диригент и музикален директор на концерта е маестро Нелко Коларов.

Сценарист и режисьор на концерта – спектакъл е Христо Димитров, създател и продуцент на ансамбъл „Българе“.

Линк онлайн билети

 
По темата: ,