Онлайн гласуване за Годишни Музикални Награди на БГ Радио

БГ РАДИО дава старт на първия етап от Годишните Музикални Награди 2016!

Гласувай за своите любими изпълнители!

Любимото радио на България, което пуска само златни български песни и нови хитове вече цели 15 години, стартира първият етап от най-дългоочакваното събитие на родната музикална сцена, а именно- церемонията по връчването на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО!

На 23 март на  официалния уебсайт на медията – www.bgradio.bg започна първият етап от надпреварата – етапът в който слушателите избират по пет любимци, които според тях трябва да получат номинации в следните девет категории: БГ Дебют, БГ Песен, БГ Текст, БГ Изпълнител, БГ Изпълнителка, БГ Група, БГ Дует/Трио, БГ Албум и БГ Видеоклип за изминалата 2015-та година.

В специалната секция на БГ РАДИО в продължение на един месец слушателите  ще имат възможността да гласуват за всичките девет категории и да изберат по общо пет фаворита от всяка една. За поредна година тежката задача е изцяло в ръцете на публиката, чиито гласове ще определят кои изпълнители ще бъдат номинирани и ще се състезават в тазгодишната церемония. В края на април ще стане и ясно кои са избраните изпълнителите и техните песни, които ще продължат състезанието във втория етап от гласуването.

Подкрепете своите любими български песни и изпълнители в, и гласувайте за Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО!