Онлайн на живо 15 години Планета ТВ – има ли как?

Публиката в “Арена Армеец” единствена ще гледа на живо “15 години Планета ТВ”

Феновете на попфолка вече броят дните до традиционния концерт по случай рождения ден на телевизия “Планета”, който тази година ще се състои на 22 ноември. За втора поредна година домакин на музикалното събитие ще бъде зала “Арена Армеец” в София.

Към днешна дата са ясни 13 имена на музикална компания “Пайнер”, които ще се включат в спектакъла “15 години Планета ТВ”. В официалния канал Planeta Official в You Tube и в ефира на телевизия “Планета” и “Планета HD” се излъчват анонсите на изпълнителите, които вече обявиха своето участие в най-очаквания музикален форум.

На сцената на най-голямата концертна сцена в България със сигурност ще пеят Анелия, Глория, Джулия, Ивана, Илиян, Константин, Милко Калайджиев, Нелина, Роксана, Татяна, Фики и Яница. Но това няма да бъдат всички участници в концерта. В следващите дни ще бъдат обявени и още имена на любими изпълнители, които феновете очакват да видят на сцената.

Иван Динев – Устата от своя страна разкри, че ще бъде водещ на концерта “15 години Планета ТВ” и вече е подготвил много изненади за публиката и участниците. В хубава традиция се превръща и появата на музикантите от “Дани Милев бенд”, който ще акомпанират всички изпълнения на звездите на “Планета”.

Няколко балетни формации също са поканени да се включат в хореографиите по време на сценичните изяви. Режисьорът на спектакъла “15 години телевизия Планета ТВ”, Станислав Терзиев разкри, че и тази година ще има много светлинни и пироефекти.

Концерт-спектакълът на 22 ноември няма да се излъчва на живо в програмата на телевизиите с марката “Планета”. Така, че ако искате да усетите невероятната емоция от първо лице, трябва да бъдете в зала “Арена Армеец” – София. Билети за концерта “15 години Планета ТВ” може да намерите в мрежата на eventim.bg.

 
По темата: