Опасна красота – хитов турски сериал по Диема фемили

„Опасна красота” – новата премиера в ефира на Диема Фемили

Една опасно красива млада жена ще обърка отношенията в едно обикновено семейство – тази история ще предложи най-новият премиерен сериал в ефира на Диема Фемили „Опасна красота”.

Хитовата сага ще се завърти този понеделник, 18 ноември, и ще се излъчва всеки делничен ден от 20.00 ч.

Поредицата разказва за семейството на Ахмет, който, след смъртта на брат си, приема у дома своята племенница – красивата Муазес.

В спокойното им до този момент ежедневие обаче тя предизвиква неочаквани и дълбоки  промени. Синовете на Ахмет се срещат за първи път със своята братовчедка и веднага усещат, че тя внася живот и енергия в дома ми, а заедно с тях и неусетно привличане.

Единственият човек, който не харесва Муазес, е консервативната и властна съпруга на единия брат, която бързо усеща заплаха в лицето на младата жена и нейната опасна красота.

Поредицата е по едноименния роман на Нахит Сърръ Йорик, а в актьорския състав зрителите ще видят Мурат Хан, Гизем Караджа, Седа Акман, Мехмет Джан Минджинозлу, Шенджан Гюлерюз и други.

Синопсис

Завладяваща драма, изпълнена с любов, ревност и силни емоции. „Опасна красота“ е историята на едно семейство, които получават повече от очакваното след като прибират осиротялата си племенница – неустоима млада жена, която носи буреносни облаци в преди това ясните им небеса.
Ахмет е баща на двама големи синове – Намък и Саит. Ахмет има брат, Хюсню, с когото е прекъснал всякакви контакти преди много години. Един ден Ахмет получава писмо от брат си, който на смъртното си легло го моли да поеме грижите за дъщеря му – Муазес, която ще остане сама след смъртта му. За зла участ се оказва, че Хюсню е имал много ългове и Муазес остава без дом, след като той напуска този свят.

Синът на Ахмет, Намък, заминава за Измир, за да вземе братовчедка си. Двамата не са се срещали никога преди. Той веднага я харесва и започва да се грижи за нея като за собствена сестра. И двамата брята имат усещането, че Муазес внася живот и енергия в къщата, а във въздуха витае привличане. Единственият човек, който не я харесва, е консервативната и властна съпруга на Намък – Шайестте, която се чувства засенчена и пренебрегната до Муазес. Напрежението се засилва, когато става ясно, че съпругът ѝ брат му се поддават на магията ѝ…

Ахмет Шюкрю

Близо 60-годишният Ахмет е предприемчив, надежден и уважаван бизнесмен. Той има бизнес с електрически изделия, наследен от баща му преди повече от 40 години. Успял е да го развие в луксозен магазин за лампи, който се е превърнал в проспериращ семеен бизнес. По-малкият му брат, Хюсню, не е толкова амбициозен и така и не успява да повярва, че от новия бизнес ще излезе нещо, така че взема парите за своя дял от фирмата и се оттегля. След това двамата братя тръгват по различни пътища и не общуват, с изключение на случаите, в които Хюсню се обажда да иска пари назаем. За Ахмет семейтвото е всичко и двамата му синове са най-важните хора в живота му. Той е привързан и към снаха си, Шайесте, и много я уважава. Ахмет губи жена си още като млад, а последното ѝ желание е синът им Намък да се ожени за Шайесте. Шайесте бързо се превръща във властния матриарх в семейството и отглежда по-малкия син на Ахмет, Саит, като нейно собствено дете

НАМЪК

е на 35-40 години. Той е най-големият син на Ахмет Шюкрю. Намък е електрически инженер с истински амбиции и принципи. Той е отговорен човек, който винаги е бил верен на ценностите на баща си. За да изпълни последното желание на майка си, той се жени за Шайесте, но никога не е имал силни чувства към нея, освен благодарност за това, че е помогнала за отглеждането на малкото му братче, Саит. Шайесте е обсебена с домашните си задължения в къщата и с това да забременее. Тя и Намък имат много различни виждания за живота, което го кара да се чувства още по-отдалечен от съпругата си. Намък е истински джентълмен – солиден и харизматичен. Той не е флиртаджия по характер, но жените още го смятат за привлекателен. Никога не е изневерявал на съпругата си и като цяло се пази от проблеми. Намък обича брат си като свой собствен син и постоянно му дава съвети за живота. Иска той да се радва на живота и да живее без усложнения – така, както той самият никога не е могъл като млад.

ШАЙЕСТЕ

Тя е към края на 30-те години; съпруга на Намък. Като млада майка ѝ я убеждава да се омъжи за Намък, защото е от богато семейство. Шайесте току що е завършила гимназия, когато се събира с Намък. Отговорността за трима мъже на толкова млада възраст я превръща в доминантна жена, която иска да има контрол над всичко и пази територията си. Превръща се в матриарха на семейството и за нея домакинството ѝ е всичко. Единственото нещо, което липсва в живота ѝ, е дете. Иска да стане майка толкова много, че това влияе върху връзката ѝ. Не иска да спи със съпруга си, освен ако това не е по графика, който докторът е изготвил, за да може тя да зачене. Това кара Намък да се чувства като опитна мишка, а не като женен мъж. В света на Шайесте ключът към това да е добра съпруга е лоялността и изпълнението на домакинските задължения. Тя смята, че това е достатъчно, за да е доволен съпругът ѝ. Светът ѝ се преобръща, когато в дома ѝ се настанява Муазес след смъртта на баща ѝ. Присъствието на ена млада и привлекателна жена в къщата, която получава цялото внимание, ѝ идва в повече, така че тя прави всичко по силите си да я дискредитира ѝ да я накара да си тръгне.

САИТ

е малкият брат на Намък. Той е на 22-23 години. Въпреки че е израснал в семейство с традиционни ценности, той е разглезен от баща си и по-големия си брат, след като губи майка си в толкова ранна възраст. Това го превръща в безотговорен човек. Той е красив млад мъж, който обича да носи скъпи дрехи и да посещава луксозни заведения. Най-важният човек в живота му е брат му, но имат коренно различни виждания за това как да се радват на живота. Саит много пъти е предупреждаван от брат си да не се влюбва в братовчедка си, Муазес, но красотата и чарът ѝ го държат в постоянно състояние на еуфория, което му носи всякакви неприятности.

МУАЗЕС

е на 18 години. Невинно момиче, изпълнено с енергия. Поради трудния си живот с баща си в Измир, тя е мног оумна и знае как да отстоява себе си. Много добре осъзнава сътресенията, които причинява между Шайесте и Намък. Тя обича да прекарва време със Саит и между тях скоро се пораждат силни чувства , което я кара да се чувства объркана и притеснена, защото не би трябвало да усеща такова привличане към свой братовчед.

Епизод 1
Измир. Светът на Муазес е разбит, когато баща ѝ умира неочаквано. Тя остава сама и без дом. Ахмет Шюкрю разбира за смъртта на брат си. Въпреки че не е говорил с него от години, съвестта му му говори, че трябва да се погрижи за племенницата си, Муазес. Води я в Истанбул, за да заживее със семейството му. Местенето в къщата на чичо ѝ дава на Муазес втори шанс за щастие. Докато свиква с новия си живот, красотата ѝ привлича вниманието на братовчедите ѝ Намък и Саит. Въпреки че те са много различни – Саит живее с пълна скорост, а Намък е по-обикновен – и двамата братя започват да се вклюбват в Муазес, която внася свежест в живота им. Съпругата на Намък, Шайесте, не харесва тази идеална красавица, която заживява в къщата им. Тя се опитва да разубеди Муазес и а я накара да се махне. Муазес усеща напрежението и започва да се пита али да не се върне в Измир, където има нещо или някой, който я вика обратно.

Епизод 2
Шайесте се опитва да унижи Муазес, като атакува паметта на баща ѝ. Муазес решава да се прави на жертва като стратегия да се справи с това и кара цялото семейство да я съжалява и още повече да се грижи за нея. Главата на семейството Ахмет разбира, че Шайесте се държи лошо с Муазес и я кара да се извини. Шайесте усеща, че няма да може да се справи с тази „гръмотвеица, ударила дома ѝ“ и започва да се пита дали да не се разведе с Намък. Не само съпругата на Намък е против Муазес. Приятелската на саит Пънар забелязва как тя го кара да се чувства. Той е отегчен от Пънар и е готов да жертва връзката им, за да започне нов живот с Муазес. Намък забелязва интереса на Саит към Муазес. Той ревнува, въпреки че не може си го признае и предупреждава Саит да стои далеч от Муазес, защото тя им е кръвна роднина. Саит не може да приеме, че Муазес има пообна връзка с него, защото не я е виждал от години. Той обаче се подчинява на по-големия си брат. Но след това, по-късно на същата вечер той вижда как Намък помага на Муазес, която е много пияна. Нежното отношение на Намък кара Саит да изпита силно подозрение към истинските мотиви на брат му да го предупреди да стои далеч от Муазес.

Епизод 3
Отношенията между двамата братя са обтегнати. Шайесте се опитва да намери начин да изпрати Муазес обратно в Измир и далеч от живота ѝ завинаги. Муазес неочаквано е посетена от човек от миналото ѝ – Феяз, който неотдавна е излязъл от затвора в Измир. Феяз я е проследил, а тя не се радва да го види. Той е влюбен в Муазес и смята, че тя му принадлежи. Муазес няма подобно усещане, но тръгва с него, само за да се махне от Шайесте. Междувременно връзката на Саит с Пънар не е в много добър етап. Пънар обвинява Муазес и иска да си отмъсти на нея и на Саит. Саит е много ядосан заради нещата, които тя наговаря за Муазес и окончателно слага край на връзката им. Саит не знае как да обясни всичко това на семейството си.

Епизод 4
Муазес има чувството, че е в капан на Феяз, но алтернативата да се върне в дома на Шайесте не ѝ харесва. Ахмет получава телефонно обаждане, което го кара отново да се замисли али да не се погрижи за Муазес. В опит да привлече внимание, Шайесте лъже цялото семейство, че е бременна. Използва снимките от ултразвука на сестра си Зийнет като доказателство. Саит съжалява за онова, което е причинил на Пънар, но усеща, че бъдещето му е с Муазес. Иска да ѝ сподели чувствата си, но се бои от реакцията ѝ.

Епизод 5
Саит все още е решен да скъса с Пънар заради намерението си да бъде с Муазес. Той все по-често се опълчва на Намък. Шайесте неочаквано се съюзява с Феяз, за да се оттърве от Муазес възможно най-скоро. Феяз иска да задържи Муазес за себе си, така че се опитва да затвърди мнението на Шайесте, че Намък е вклюбен в Муазес. На базата на информацията, която получава от Феяз, Шайесте отправя заплаха към Муазес, като ѝ поставя ултиматум да напусне къщата. На свой ред обаче Муазес знае някои тайни за семейството на Шайесте и успява да запази мястото си.

Епизод 6
Заради напрежението в личния му живот страстта на Саит към хазарта се засилва още повече и го забърква с тъмни личноти. Шайесте и Феяз продължават да работят заедно, за да манипулират Муазес, която на свой ред си го връща, като избухва в сълзи и предизвиква съчувствие при всеки удобен случай. Докато надежите на Пънар за връзка със Саит изчезват, тя става все по-обсебена от него. Муазес все още се радва на подкрепата на чичо си, въпреки че на него му е все по-трудно да я защитава. Постепенно с времето Саит усеща, че той още повече трябва да се доказва пред Муамез, която не може да го накара да разбере, че са братовчеди и връзката им е обречена.

Гледай видео от сериала онлайн