„Опасни тайни“ сезон 2 по bTV – какво да очакваме?

Хитовият сериал „Опасни тайни” с премиерен втория сезон от 26 август по bTV

Вторият сезон на хитовата телевизионна драма „Опасни тайни” ще направи премиерата си в българския телевизионен ефир на 26 август от 21:00 часа по bTV. Сагата за близначките Ема и Сътън продължава с още повече изненади, тайни и лъжи.

Наскоро откритата биологична майка на момичетата – Ребека, насърчава плановете на Сътън за семейство Мърсър. Ема става все по-близка с Тайър Рибак (в ролята Кристиан Александър), въпреки че е привлечена от Итън. Той от своя страна започва да оправя отношенията си със Сътън. А Тед крие още много тайни, докато Кристин се бори да приеме историята му с Ребека.

Във втори сезон на „Опасни тайни” зрителите на bTV ще видят много гост звезди, сред които Адриан Пасдар в ролята на Алек Рибак – бащата на  Мадс и Тайър и окръжен прокурор. Той излежава присъда за убийството на съученика на Сътън и Мадс – Дерек. Тайър Кристофър (General Hospital) влиза в ролята на братът на Итън – Дан Уайтхорс, скептичен полицай, който все още разследва убийството на Дерек, дори след като Алек влиза зад решетките. В града ще се появи и още един нов персонаж в лицето на  Раян Ротман (90210, Gigantic) в ролята на Джордан.

Телевизионната драма „Опасни тайни” е вдъхновена от едноименния роман на Сара Шепърд, автор и на хитовата поредица „Сладки малки лъжкини”. Поредицата е продуцирана от Чаръз Прат, Лесли Моргенщайн, Джина Джироламо и Фред Гърбър. В главните роли зрителите на bTV ще видят Александра Чандо, Кирстен Проут, Блеър Редфорд, Анди Бъкли, Тайлър Кристофър, Али Гонино, Алис Гречън, Шарън Пиер-Луис, Хелън Слейтър, Крисчън Аликзандър и др.

Гледай видео анонс онлайн

 
По темата: ,